מי הזוכה במפעל נחסד?

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פורסמו הזוכים?

• הוסף לסימניות
בחצי קופה?
משפ' רוזן מבית שמש ומשפ' בעק מאלעד:eek:

• הוסף לסימניות
רכב 7 מקומות - וייל מחיפה

• הוסף לסימניות
איפה מפורסמים הזכיות?
איך נדע אם זכינו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפתית;889430:
בחצי קופה?
משפ' רוזן מבית שמש ומשפ' בעק מאלעד:eek:

למה הפרצוף הזה? תשמחו בשמחתם!
מזל טוב!
שתראו ברכה בכסף.:):):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;889603:
למה הפרצוף הזה? תשמחו בשמחתם!
מזל טוב!
שתראו ברכה בכסף.:):):):)

בע"ק = בחצי (ע) קופה :)

• הוסף לסימניות
עדיין לא עשו את כל ההגרלות
אחרי שיעשו את ההגרלות הם יפרסמו בעיתונים
עש כמה שידוע לי, הם גם מתקשרים ליידע את הזוכים

• הוסף לסימניות
אז עד מתי לחכות??
אם בכלל?

• הוסף לסימניות
לפני 3 שנים כשזכיתי הם התקשרו יום למחרת, כך שאני מניחה שלא צריך לחכות הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
מותר בהחלט - במיטה ושידת החתלה לתינוק.
ובעצם - זה היה לפני 4 שנים... הזמן רץ :eek::)

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים גם אני זכיתי, והתקשרו אלי להודיע על הזכיה יומיים אחרי. אחרי עוד שלושה ימים התקשרו להודיע לי על משהו נוסף שזכיתי בו. פשוט שכחו לערוך גורל לעוד כמה פריטים וכנראה כשעשו רשימה לעיתון ראו שיש דברים שעדייין לא הוגרלו.
בשעתו יעצו לי אחיותי שאני לא אלך בינתיים לקחת את הדברים כי אולי בעוד כמה ימים יתקשרו עוד פעם, אז שאני לא אטרח פעמיים...

אגב, זה היה פעם. היום הכל ממוחשב, אני מניחה שההגרלות יערכו צ'יק צ'ק ואולי בששי או ראשון יהיו תוצאות בעיתונים.

והכי הכי חשוב, זה הערכה עצומה למפעל הענק והמדהים הזה, שפועל סביב השעון במשך כל השנה בלי רוח וצלצולים, עם כל הנשמה, במצוינות ועקביות שאין לה אח ורע, ישלם ה' פעלם ותהי משכורתם שלמה מעם ד'.

• הוסף לסימניות
הורי זכו פעם בזכות קניה ביש על סך 1000 ש"ח זה לא היה רע בכלל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;889940:
הורי זכו פעם בזכות קניה ביש על סך 1000 ש"ח זה לא היה רע בכלל...
ואני בחצי קופה, לא היה רע בכלללללללללללללללללללללללל:p

• הוסף לסימניות
זכור לכם מה השם של הזוכה בפאה?
פרח לי מהראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפתית;890210:
זכור לכם מה השם של הזוכה בפאה?
פרח לי מהראש.

משהו כמו לייזר או וייזר. נראה לי ברח' הרב הירש בב"ב

• הוסף לסימניות
הייתי שם.
אבל מרב ההתלהבות של המנחה שגילתה שהזוכה היא גיסתה, כבר התבלבלתי ושכחתי את השם.

• הוסף לסימניות
בכמה זכו בחצי קופה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה