רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

מישהי יש המלצה על CC קרם ?
אני משתמשת בFLORMAR
משיהי מכירה את זה מהאתר הפולני?
66215_500_Golden_Rose_-_CC_CREAM_COLOR_CORRECTING_PRIMER_-_Koryguj_cy_krem_CC_-_GREEN_-_P-FCC.jpg

הדיע לי עכשיו המשלוח ב''ה
ממש מרוצה : )
מי שצריכה קוד קופון לפולני:
HAIR10

כתוב לי שהמשלוח נשלח מפולין-משהי יודעת כמה זמן ימים לוקח עד שמגיע החבילה?
עד שאני יקבל?

כתוב לי שהמשלוח נשלח מפולין-משהי יודעת כמה זמן ימים לוקח עד שמגיע החבילה?
עד שאני יקבל?
לי בפעם האחרונה זה הגיע תוך שבוע בדיוק מרגע ההזמנה.
בדר"כ לוקח באיזור שבועיים-שלוש.

לי בפעם האחרונה זה הגיע תוך שבוע בדיוק מרגע ההזמנה.
בדר"כ לוקח באיזור שבועיים-שלוש.
לי לקח פחות משבועיים
הגיע עד לבית שלי

אני אף פעם לא הזמנתי משם
רק שומעת ששווה
יש לכם מוצרים להמליץ לי וכמובן קישורים
חייבת למלא את התיק איפור לפני החג

מישהי יודעת איזה מקבע איפור הכי טוב באתר הפולני??
וגם מסקרה ואיילינר
תודה רבה

אני משתמשת בשניהם והם מעולות!!!!

אייליינר טוש

נערך לאחרונה ב:
מישהי יודעת על קונסילר טוב מהאתר הפולני?
(בשביל להסתיר כהויות באיזור העיניים.)

• תודה
Reactions: RPO
מישהי יודעת על קונסילר טוב מהאתר הפולני?
(בשביל להסתיר כהויות באיזור העיניים.)
הזמנתי אותו
רמת כיסוי מטורפת- אבל יחד עם זאת הוא לא יוצר כבדות.
שמים מעט חומר וכיסוי מושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה