רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

יש דברים שהם כן הרבה יותר זולים ואותם אני מזמינה
שימי לב שתמיד ניתן גם להשיג קופון
מייק אפ של רבלון בשליש מחיר מהארץ
כנל קרם פנים של לוריאל
והרבה מוצרים נוספים
לומדים

לאחרונה המשלוחים שלהם איטיים, אבל בסוף מגיעים.

אני קונה שם הרבה מוצרים של לוריאל, חצי ואפילו שליש מחיר משאול תמרוקים,
גם עם התוספת של דמי משלוח זה שווה.

איך מקבלים קופונים?
בכל משלוח הם מצרפים קופון אבל למוצר מסויים, ואני רוצה קופון כללי.
מחפש להצטרף למשלוח, יש מצ?

משהי יודעת אם יש משלוחים עכשיו לארץ??
יש מבצעים שאני רוצה לנצל ואני לא רואה שיש משלוח לארץ,
יותר גרוע מהזמן של הקורונה .
יש משלוחים.
אני הזמנתי ב26.8 והיום הגיעה לי הביתה.

האם יש למישהי קופון פעיל? תודה רבה!

מצרפת קופון שהם שלחו לי למייל לאחר שבקשתי.....
ZCJZUKSC

• תודה
Reactions: fvi
למישהי יש המלצה לאודם של MAX COVER או מייבלין?
+
למישהי יש קוד קופון?

בטח שזול
רק לאחרונה הקופונים שלהם, מה שאני קבלתי בכל אופן, היU הנחה על סדרות מסויימות.
אין לך מחירים זולים בחנויות כמו שיש אצלם.

איזה מסקרה כדי לי לקנות ליום יום אבל עם הרבה נפח כמו הריסים מלאכותיים

היי , אני מחפשת עיפרון עיניים עמיד - יש עכשיו 20 אחוז על עפרונות עיניים אז כדאי לכן לנצל
בד"כ אני משתמשת בשל ג'ד או אסתי לאודר אבל בא לי לקנות משהו זול ליומיום ולא השתשמתי בחברות שיש שם-
משהי הזמינה משם ויכולה להמליץ?

יעזור לי ממש. תודה🙏

היי , אני מחפשת עיפרון עיניים עמיד - יש עכשיו 20 אחוז על עפרונות עיניים אז כדאי לכן לנצל
בד"כ אני משתמשת בשל ג'ד או אסתי לאודר אבל בא לי לקנות משהו זול ליומיום ולא השתשמתי בחברות שיש שם-
משהי הזמינה משם ויכולה להמליץ?

יעזור לי ממש. תודה🙏
@אלה❤ אני ניסיתי שם כמעט הכל ליום יום זה מעולה, קונה באקראי מה שהכי זול
יכולה להמליץ על עפרונות אסנס, קטריס, וכו' (זה מה שעלה לי בראש) עד 10 ש"ח לעפרון!

יש מצב שמשלוח עולה כל כך יקר ?
1732780675727.png

יש מצב שמשלוח עולה כל כך יקר ?
צפה בקובץ המצורף 1833386
@יעל ריי כן. זה הגיוני
את משלמת לפי משקל המשלוח, אם את קונה מוצרים ששוקלים כמו מייקאפ או קרם לחות בצנצנת זכוכית
תשקלי לפצל ל2 משלוחים, או אם את כבר מזמינה, אולי תזמינו כמה אחיות/חברות יחד ועלות המשלוח תתחלק בין כמה אנשים וזה יחסוך לכן כסף. רק שימי לב לא לעבור את המכס 75$.

@יעל ריי כן. זה הגיוני
את משלמת לפי משקל המשלוח, אם את קונה מוצרים ששוקלים כמו מייקאפ או קרם לחות בצנצנת זכוכית
תשקלי לפצל ל2 משלוחים, או אם את כבר מזמינה, אולי תזמינו כמה אחיות/חברות יחד ועלות המשלוח תתחלק בין כמה אנשים וזה יחסוך לכן כסף. רק שימי לב לא לעבור את המכס 75$.
כמה עולה משלוח?
אשמח שתכווני אותי באתר הזה האם שווה להתחיל לקנות שם את המוצרים שלי או להמשיך בארץ?
אשמח לטיפים בעניין

כמה עולה משלוח?
אשמח שתכווני אותי באתר הזה האם שווה להתחיל לקנות שם את המוצרים שלי או להמשיך בארץ?
אשמח לטיפים בעניין
@shishi משתנה מאד במשקל המוצרים
אבל ברור שווה לך להזמין!
תתחילי הזמנה ותראי בתשלום כמה זה יוצא
עדיין תחסכי בהרבה לעומת המחירים בארץ
מייק אפ קלאסי יעלה לך בחנות מינימום 60-80 ש"ח ושם תמצאי גם בפחות מ30 ש"ח
סומק בחנות 70 ש"ח ושם 15 ש"ח
פלטת צלליות בחנות עולה קרוב ל100 ש"ח ושם ב25 ש"ח
איילינר ב15 ש"ח, מסקרה ב13 ש"ח ויש גם בפחות.. עפרון עינים ב8 ש"ח..
וכך הלאה...
תעשי חישוב לבד כמה חסכת
גם אם עלות המשלוח תצא 50 ש"ח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה