רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

אשמח לקבל המלצה לסומק עמיד ויפה בצבע ורוד מנצנץ
והאם מישהי יודעתת על מבצעים בזמן הקרוב באתר הפולני

יש לך אולי המלצה לקרם פנים טוב
?
בסגנון אנה לוטן כאן בארץ...

רק מעדכנת שהזמנתי בבלק פריידי. וקיבלתי אחרי שבוע וחצי. וסימנתי משלוח לנקודת איסוף( עלה לי 38 שקל)

אני גם הזמנתי ועדיין לא קיבלתי:(
ככה זה?
הזמנתי דרך גלובל אקספרס היה הכי זול

1639941765107.png

גם לי לא הגיעה
פתחתי פניה דרך פייפאל
מקווה שיעזור

לפי החבילות הקודמות שלי, אחרי שזה יצא מוורשא לקח בערך 3 שבועות להגיע לארץ (וורשא זה העידכון האחרון בדואר הפולני) אין מה לפתוח פניה אם לא עבר מספר הימים המקסימלי שהיה רשום בזמן המשלוח

מחכה לעדכון על משלוחים חינם
מחיר המוצרים נמוך יותר ממשלוחם....

לא זוכרת איזה סוג משלוח הזמנתי. אבל כל ההזמנה עלתה לי 198 שח כולל משלוח.המשלוח עצמו עלה 38שח.
זה משתלם מאד כלא עושים הזמנה של כמה מוצרים בודדים.
עשיתי השוואה של קניה של אותם מוצרים בארץ( כולל מבצעים שהיו עכשיו). יצא לי בסביבות 450 שח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה