רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

המלצה לשימר סטיק יש?
שיש דווקא באתר הפולני.
אשמח בסגנון השימר רודאו דרייב של אופרה (בו אני משתמשת היום)
זה מכירים?

וגם אשמח לחברה של ריסים טבעיות!!

המלצה לשימר סטיק יש?
שיש דווקא באתר הפולני.
אשמח בסגנון השימר רודאו דרייב של אופרה (בו אני משתמשת היום)

אחרי שעברתי לתהליך התשלום, יש לי אופציה לבחור חברת שילוח אחרת?

קניתי באתר הפולני מייקאפ של רבלון
לעור מעורב שמן מספר 330 ו -180.
וזה לא הצבע שהתכוונתי. יש מישהי שרוצה לקנות?
אני בירושלים.

המכס באתר הפולני כולל את המשלוח?
ז"א כולל משלוח לא לעבור את ה75 דולר??
ואיזו שיטת משלוח בוחרים??

בטוח?
אבל אני משלמת גלובלי על הכל
איך במכס ידעו שחלק זה על המשלוח?
איך הם יודעים כמה עלתה לך ההזמנה??
כי השולח כותב להם. והם כותבים את עלות ההזמנה ואת עלות המשלוח. כך זה לא מתחשבן.
בכל אופן מנסיון זה עובד ככה...

לי זה עבד
ניסיתי כבר כמה פעמים
איך הם יודעים כמה עלתה לך ההזמנה??
כי השולח כותב להם. והם כותבים את עלות ההזמנה ואת עלות המשלוח. כך זה לא מתחשבן.
בכל אופן מנסיון זה עובד ככה...
תודה!
כבר כמעט הורדתי פריטים.
תוך כמה זמן הגיעה לכן ההזמנה?
זה גבולי עם פסח??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה