שימעלה שימעלה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #2,281
| דואר פולני - מכתב רשום לְשַׁלֵם מִרֹאשׁ | 14-45 ימים | 19.44 ₪ |
זה גם משלוח לישראל?
| דואר פולני - מכתב רשום לְשַׁלֵם מִרֹאשׁ | 14-45 ימים | 19.44 ₪ |
של גולדן רוז עובד טוביש למישהי המלצה על ספריי מקבע?
אשמח לקישורשל גולדן רוז עובד טוב
אשמח לקישור
תמיד עולה משלוח.היי
איך זה עובד באתר?
אם עושים קניה מעל סכום מסוים לא עולה משלוח?
גם אם אני מזמינה מוצר אחד זה שווה?
לי יש אותו הוא מצויןמענין אותי המיקפ של מיבליין. למשהי יש נסיון איתו? ואיזה גוון כדאי לבהירות?
של גולדן רוז עובד טוב
יש לי אותו ומאדדד לא אהבתי![]()
Golden Rose - MAKE-UP FIXING SPRAY - F-MFX-001
MAKE-UP FIXING SPRAY by Golden Rose. Make-up fixative in spray. It has a light, non-sticky texture that dries quickly. Perpetuates the make-up and allows you to look perfect all day, without drying the skin at the same time. Placed in a handy container with an atomizer. Indispensable product...www.ladymakeup.com
הפיקס פלוס הוא ספריי לחות! לא מקבעהכי טוב ה FIX+ של מאק
אבל הוא לא זול...
אצלי זה לא קורה!!יש לי אותו ומאדדד לא אהבתי
לא קיבע כלום,
רק גרם לנזילות (למשל של מסקרה) על הפרצוף.
עדיף בלי שום מקבע מאשר איתו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים