רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

מישהי יכולה לעזור לי,
רוצה להזמין פעם ראשונה, איך זה עובד האם יש כללים מיוחדים?
ואיך אני יודעת להתאים לאיפור שיש לי?
מייקאפ- אסתי לאודר, וסופטאצ 120
אודם מייביליין המט (05,65)
זה בינתיים, (כל השאר יש לי במלאי)
תודה מראש!!!

16674892366267977983452869347810.jpg

מענין אותי המיקפ של מיבליין. למשהי יש נסיון איתו? ואיזה גוון כדאי לבהירות?

היי
איך זה עובד באתר?
אם עושים קניה מעל סכום מסוים לא עולה משלוח?
גם אם אני מזמינה מוצר אחד זה שווה?

הי
מחפשת מישהי להזמין איתה בביתר עילית
lea.dev.top$gmail.com

היי
איך זה עובד באתר?
אם עושים קניה מעל סכום מסוים לא עולה משלוח?
גם אם אני מזמינה מוצר אחד זה שווה?
תמיד עולה משלוח.
אבל הוא מתקזז עם המוצרים. (לכן לא שווה להזמין מוצר אחד...)

מענין אותי המיקפ של מיבליין. למשהי יש נסיון איתו? ואיזה גוון כדאי לבהירות?
לי יש אותו הוא מצוין
אני די בהירה וגוון 180/200 טוב לי
אבל כן כדאי לך לנסות לפני שאת קונה כל אחת זה יושב אחרת על העור

יש למישהי קוד קופון עדכני?

של גולדן רוז עובד טוב

יש לי אותו ומאדדד לא אהבתי
לא קיבע כלום,
רק גרם לנזילות (למשל של מסקרה) על הפרצוף.
עדיף בלי שום מקבע מאשר איתו.

הכי טוב ה FIX+ של מאק
אבל הוא לא זול...

הבנתי שהכי טוב של עופרה

אני מחפשת טיפות מבהירות למייקאפ ולא מוצאת גם לא בארץ
אם מישהי יודעת אשמח שתעדכן

עשיתי הזמנה
סיימתי לכתוב כתובת והכל ומחכה לעבור לתשלום וכתוב לי תודה על ההזמנתך ומספר הזמנה..מה זה אמור להיות בלי תשלום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה