רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

• הוסף לסימניות
רק לי האתר הזה לא נפתח בבלל בגלל בעיות אבטחה?

• הוסף לסימניות
עשיתי הזמנה ופספסתי משו. :(
יש מישהי מירושלים שמזמינה שם ואני יכולה לצרף לה פריט ב25 ש"ח?
כמובן אשלם בהעברה לפני כן
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בהזמנה להכניס פרטים שלי בעיברית?

• הוסף לסימניות
רוצה לצרף את הדברים שלי כדי שנגיע ל-100?
יש לי בערך 50 זלוטי,
או שאני אזמין

• הוסף לסימניות
אני רוצה להצטרף למישהי שקונה
מבני ברק

• הוסף לסימניות
בהזמנה להכניס פרטים שלי בעיברית?
אני חייבת תשובה, אני רוצה לעשות את ההזמנה...

• הוסף לסימניות
מי יכולה לעזור לי לסיים את ההזמנה אני לא מסתדרת, איך משלמים???
אשמח לעזרה בפרטי ממי שהזמינה

• הוסף לסימניות
מי יכולה לעזור לי לסיים את ההזמנה אני לא מסתדרת, איך משלמים???
אשמח לעזרה בפרטי ממי שהזמינה
את מאשרת את ההזמנה, וזה עובר לדף שמאשר את העסקה באמצע הדף יש לך שורה שאומרת שאפשר לשלם בהעברה/ אשראי וכו' ושם יש כתובת שנראית כמו מייל, תלחצי עליה וזה מפנה אותך לדף תשלום. מציעה לשלם בפייפאל.

עמיד ומטוב אבל צבע ורוד מסטיק, זה יותר למי שממש חובבת ורוד עז.
אני מעדיפה צבעים טבעיים או נוטים לאדום כהה ולא לורוד. הזמנתי עכשיו את 4 ו-5 אדווח בהמשך איך הם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה