רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

כמה זמן עד שההזמנה מגיעה?
הזמנתי כבר לפני שבועיים וחצי, ולא קיבלתי שום הודעה לבוא לקחת.
זה סביר?

הם מתחייבים שיגיע בין 14- 45 יום...
תבדקי עם המס' מעקב היכן זה עומד.. יכול להיות שזה כבר בסניף דואר שלך ורק לא קיבלת את ההודעה על דבר דואר

ולא מופיע לך מה מה שמופיע לי?

הזמנתי לפני חודש, רק היום ראיתי שהגיע לישראל וזה בדרך ליעד...

הזמנתי לפני חודש, רק היום ראיתי שהגיע לישראל וזה בדרך ליעד...
איפה את רואה שזה הגיע לארץ?
אצלי זה תקוע הרבה זמן, מאז שנשלח מפולין, והאתר של דואר ישראל לא מזהה את מספר המעקב..

גם אני ממתינה למשלוח, שאלתי אותם במייל והם אמרו שזה דרך הים, ככל הנראה זה לוקח יותר מהרגיל.
ולגבי עלות המשלוח- זה לגרמי תלוי במשקל הפריטים.

דרך אגב, בגלל הקורונה יש גם מכס על המוצרים, תבדקו אם יוצא שווה...
אני הזמנתי הרבה פריטים ויצא לי 105 שקל מכס, לא כולל המשלוח,
אז כדאי לשים לב אם יוצא באמת שווה.

דרך אגב, בגלל הקורונה יש גם מכס על המוצרים, תבדקו אם יוצא שווה...
אני הזמנתי הרבה פריטים ויצא לי 105 שקל מכס, לא כולל המשלוח,
אז כדאי לשים לב אם יוצא באמת שווה.
מה הכוונה? גם אם הסכום מתחת ל75 $ ?

תבדקי עם המס' מעקב היכן זה עומד.. יכול להיות שזה כבר בסניף דואר שלך ורק לא קיבלת את ההודעה על דבר דואר

בדקתי ואני מצרפת צילום מסך של מה שכתוב שם.
כבר 16 יום זה יצא מורשה
1591265994712.png

יכול להיות?
בדואר ישראל אומרים שאין מיד על מספר מעקב זה

יש המלצה על ריסים מלאכותיות?
משהי הזמינה משם פעם?
זה מגיע עם דבק?
אפשר לקנות באתר שלהם את חברת ARDEL, יש להם ריסים מצויינות (מכירה רק את הבודדים אצלם, לא את היחידה אחת בשלמות)
זה מגיע ריסים בנפרד
ודבק DU מתאים לזה והוא מעולה והוא ג"כ ניתן לרכישה בפולני

אתן מדברות כולן על אותו אתר? מה הקישור שלו? זה מוצרים מקוריים של החברות?

מה קורה שם עם המלאי?
יש לי רשימה בסל קניות וכל יום כשאני רוצה להזמין יש מוצרים שחסרים במלאי,
כשהם חוזרים למלאי, מוצרים אחרים חסרים וכו'
ככה כבר שבוע. מישהי נתקלה בתופעה כזאת?

מה קורה שם עם המלאי?
יש לי רשימה בסל קניות וכל יום כשאני רוצה להזמין יש מוצרים שחסרים במלאי,
כשהם חוזרים למלאי, מוצרים אחרים חסרים וכו'
ככה כבר שבוע. מישהי נתקלה בתופעה כזאת?
כן אני גם באותה בעיה..... המלאי מתרוקן ומתמלא מיום ליום לא ברור
שום יום אין לי את כל מה שאני רוצה......

למייקאפ (רטוב), שכחתי לציין
מברשת משיער טבעי לא טוב להשתמש איתה לחומרים רטובים כי אז היא תהרס, אבל יש מברשות מאוד טובות משיער סינטטי...
ריל טכניקס ישלהן כמה טובות, וגם לסיגמא.
אגב, גם לביוטיקייר יש אחלה מברשת למייקאפ.... זולה וטובה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה