רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

יש המלצות לקרם פנים לעור שמן?

הוא סבבה.

הוא סבבה.
אפילו יותר מסבבה!
אני משתמשת בו כבר כמעט חצי שנה, והוא ממש מעולה

אפילו יותר מסבבה!
אני משתמשת בו כבר כמעט חצי שנה, והוא ממש מעולה
אין בו הגנת UV. (אלא אם כן שמים מייקאפ שיש בו)
אני משתמשת בזה

אין בו הגנת UV. (אלא אם כן שמים מייקאפ שיש בו)
אני משתמשת בזה

זה אבל לעור יבש ואדמומי
אני חושבת שהיא ביקשה המלצה לעור שמן

זה אבל לעור יבש ואדמומי
אני חושבת שהיא ביקשה המלצה לעור שמן
זה לעור יבש ואדמומי,
הלינק שלמעלה של לעור נורמלי\מעורב
יכול להיות שיש יותר טובים מזה.. אבל הבאתי כדוגמא לקרם לחות עם הגנת UV

יש קישור למייקאפ של רבלון?

יש קישור למייקאפ של רבלון?

לעור מעורב- שמן

לעור מעורב- שמן
תודה, זה בדיוק מה שיש לי בבית. אם יש לי מס' 240 ואני רוצה טון אחד יותר בהיר, את יודעת איזה מספר זה?

רציתי לעשות הזמנה באתר הפולני והוא נותן לי רק אפשרות למשלוח היקר לפני זה הוא כן הסכים לעשות משלוח יותר זול משהי יודעת מה אפשר לעשות
1607610745690.png

‏‏לכידה.JPG

רציתי לעשות הזמנה באתר הפולני והוא נותן לי רק אפשרות למשלוח היקר לפני זה הוא כן הסכים לעשות משלוח יותר זול משהי יודעת מה אפשר לעשותצפה בקובץ המצורף 782518
תבדקי אם עדכנת שארץ היעד היא ישראל כי אם זה על הברירת מחדל (ארה"ב) אז לכן המשלוח יקר, בד"כ משלוח עולה:
להזמנה בשווי 250 ש"ח פחות או יותר, עלות משלוח היא 70 ש"ח. ( כמובן מה שמופיע ראשון ברשימה של המשלוחים, כלומר הכי הרבה זמן )

זה הגיוני עלות המשלוח המצ"ב?

קבצים מצורפים

• האתר הפולני.GIF
    האתר הפולני.GIF
    KB 90.9 · צפיות: 71
כמה דברים יש לך בעגלה?
זה תלוי במשקל...

אז זה ממש לא הגיוני...
ובדקתי אצלי עכשיו- זה גם ככה,
אין לי מושג למה...

לא חושבת שזה קשור לחגאות שלהם פשוט הם הודיעו שמ-9 בדצמבר ועד 23 לחודש הם יעכבו שליחת מוצרים לישראל מסיבה כלשהי וכנראה אנשים המשיכו להזמין כרגיל והם נתקעו עם המון משלוחים אז הם העלו את מחירי המשלוחים כדי שבנתיים לא יעשו עוד הזמנות אלא רק אחרי ה-23 לחודש.
כל מה שכתבתי תרגום של זה:
https://www.ladymakeup.com/static/i...-12-2020_940.jpg.pagespeed.ic.EwocViWguq.webp

בלת"ק
איך אתן יודעות שהמוצרים מקוריים?
מה ההסבר למחירים הרצפתיים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה