רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

זה תלוי בגוון שפתיים שלך על כל אחת זה מתקבל מעט שונה
אם השפתיים שלך גוון ממוצע ומעלה זה ממש לא יהיה לך בהיר אבל אם יש לך שפתיים בהירות מלכתחילה (חוורות מעט)
זה יכול להיות בהיר מעט

מחפשת עיפרון עיניים עמיד שלא נמרח ונשאר כל היום
למישהי יש המלצות (מניסיון....)

היום הגיע לי המשלוח :)
הזמנתי עיפרון של מייבלין
אנסה בבית ואעדכן אותך בעז"ה...
גם לי הגיע לא מזמן עיפרון של מייבלין מהאתר הפולני,
יכול להיות שזה זה? (תמונה)
אם כן הוא לא ממש עמיד...:(

קבצים מצורפים

• 104670_500_MAYBELLINE_-_THE_COLOSSAL_KAJAL_12H_EXTRA_BLASK_-_Automatyczna_kredka_do_oczu_1_.jpg
    104670_500_MAYBELLINE_-_THE_COLOSSAL_KAJAL_12H_EXTRA_BLASK_-_Automatyczna_kredka_do_oczu_1_.jpg
    KB 5.6 · צפיות: 37
יש למישהי המלצה על קרם פנים לעור מעורב
תודה!

דחוף!!
למישהי יש מושג באיזה שיטת משלוח לבחור כשאני מזמינה מהאתר הפולני(מצרפת)
ומה ההבדל בין האפשרויות השונות??

נ"ב: זו לא הפעם הראשונה שאני מזמינה אבל לא זוכרת שהיו כ"כ הרבה אפשרויות.....

t.jpg

דחוף!!
למישהי יש מושג באיזה שיטת משלוח לבחור כשאני מזמינה מהאתר הפולני(מצרפת)
ומה ההבדל בין האפשרויות השונות??

נ"ב: זו לא הפעם הראשונה שאני מזמינה אבל לא זוכרת שהיו כ"כ הרבה אפשרויות.....

צפה בקובץ המצורף 956600
בדיוק היום שמתי לב שהם הוסיפו עוד אופציות
עד היום תמיד כולם עשו את
polish post-registered letter
בינתיים אני מתכוונת להמשיך כך
לא בברור מהם השיטות החדשות (נראה כמו משלוח ללוקר, בעיה בליSMS)

מאיזה מחיר צריך לשלם מכס באתר הפולני?
מישהי יודעת? פעם נתקלת בבעיה כזו?
אני רוצה להזמין ב-500 שח בערך זה בעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה