בליאור עדיקה או שאול תמרוקים בירושליםאפשר תמצית איפה זול לקנות מייקאפ אסתי לאודר בלי לקרוא 81 עמודים? בארץ או בחו"ל. תודה
להם יש מלא גוונים ונראה לי זאת חברה טובהעזרה דחופה!
מי הזמינה סומק יפה לא ורוד מדי ולא חום(בין לבין )באתר הפולני?
פליזזזז קישור!
ליאור עדיקה 118 ש"חאפשר תמצית איפה זול לקנות מייקאפ אסתי לאודר בלי לקרוא 81 עמודים? בארץ או בחו"ל. תודה
תנסי לשלוח להם פנייה במיילהזמנתי שבוע לפני ראש השנה ועדין לא הגיע.
המספר מעקב לא מופיע באתר דואר ישראל.
מה עושים?
אין שימרים באתר הפולני??
יכולה לשלוח קישור?הפלטת שימרים של מיקאפ רבולושיין סופט איקס
מטריפה!
הייש לך מושג איזו חברת שילוח זה היה?
גם אני קיבלת מספר מעקב שמתחיל כך. הוא הגיע לארץ ואין לי מושג איפה החבילה נמצאת.
היעשיתי הזמנה עם שיטת המשלוח Israel PUDO e-cargo
קיבלתי הודעה שהמשלוח נשלח ויחד איתו מספר מעקב
מישהי יודעת איך אני יכולה לעקוב אחריו? מהי חברת השליחויות הזו?
באתר שהפנית אותי זה מופיע כךתנסי לשלוח להם פנייה במייל
ותנסי לחפש באתר הזה https://www.17track.net/en איפה זה נמצא עכשיו
בסוף התקשרתי למספר שקולה לימון העלת פה e-cargo טלפון 1700707718הי
גם אני אותו סיפור
מספר שמתחיל בECML
לא קיבלתי מיקום מדויק ואין לי SMS בטלפון
עברו כבר כמעט חודשיים
ושירות לקוחות לא יודע איך לעזור לי
מצאת בסוף פיתרון??
אין שימרים באתר הפולני??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים