- הוסף לסימניות
בדיוק הטעם שלי!ארי היל
מוטי וייס
אם לא מדברים על הענקיים כמובן כמו אברהם פריד וכו'
בדיוק הטעם שלי!ארי היל
מוטי וייס
גם אני מסכים בענין היה לנו חתונה איתו והוא מליון דולר!!!!אושי פרוש לטעמי זמר החתונות הכי מטורף שיש
מקפיץ. מרגש. משמח. ומעיף את הרחבה!!!!!!!
מעניין דעתכם
אני מבין את זה כמחמאה,מדהים שאין זמר שאפשר לומר שהוא מספר 1
לפני 20 שנה
היו מתלבטים בין מ.ב.ד. לבין אברהם פריד
והיום-
תראו בעצמכם על מי מתלבטים........
(בלי לזלזל באף זמר שהזכירו כאן)
לענ''ד הכל כיום מחבבים זמר יותר בגלל "מצב"... וכדו'אני מבין את זה כמחמאה,
פעם היו רק 2 היום יש המון.
זאנויל וינברגר מספר 1זאנוויל ווינברגר
חד וחלק
משאיר אבק לאחרים
הביאו אותו לשבע ברכות אצלנו בקהילה, עלה 75K$ לא כולל טיסותאנחנו לקחנו לאחת החתונות את אושי פרוש, היה ממש ממש מוצלח.
אברהם פריד עולה על כולם, אבל גם במחיר...
(בררנו, הוא רצה 40K לחופה. לא זוכר אם $ או ש"ח.
בסוף פתאום היתה קורונה... אז זה לא היה רלוונטי.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: י ז1 //