מי היה ארוחת הבוקר שלך?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• קטן לארוחת הבוקר.jpg
    KB 210.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מבחינת ציור, מדהים!
לגבי המסר- צריך פרוש רש"י +תוס' כדי להבין את ההקשר ללשה"ר.

• הוסף לסימניות
מאד יפה ולדעתי דוקא מובן,
מה שכן, משהו באחיזה של היד שלו לא ברור מספיק

• הוסף לסימניות
מעט ביזארי, לא יוצר הזדהות עם הדמות.
לא רואה את המסר עובר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1645644:
מבחינת ציור, מדהים!
לגבי המסר- צריך פרוש רש"י +תוס' כדי להבין את ההקשר ללשה"ר.

תודה רבה!

אשמח לשמוע דרך לשיפור בה יוכלו להבין את ההקשר בפחות מ3 דקות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי ר.;1645654:
מאד יפה ולדעתי דוקא מובן,
מה שכן, משהו באחיזה של היד שלו לא ברור מספיק

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה , אומרים "מה היתה ארוחת הבוקר שלך"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ב;1645708:
מצוין!

מעולה!
לא מעולה
כשאני לא מזדהה בכלום עם הדמות, זה כביכול לא נוגע אלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריאייטיבית;1645751:
אם אני לא טועה , אומרים "מה היתה ארוחת הבוקר שלך"

נא לשים לב שכתוב "מי היה" ולא "מה היה", כשהכוונה כמובן לאיזה בן אדם היה נושא השיחה שלך בארוחת הבוקר.

ציור מקסים!

• הוסף לסימניות
ולדעתי אם האיור מגיע במודעה של משמרת השלום או משהו דומה- המסר יובן מיד.
מה שאין כן אם לא תהיה במודעה רמיזה לשמירת הלשון- שאז יקח יותר זמן להבין.

• הוסף לסימניות
איזה ביצוע מדהים!![גרם לי לסיוטי לילה]:eek:
המסר של ''מי היה ארוחת הבוקר''חזק מאוד אלא שצרפת אותו עם עוד מסר[זובחי אדם עגלים יישקון] וזה קצת מבלבל
האחיזה של היד לא נכונה

• הוסף לסימניות
מירי - דבר ראשון כל החלק העליון מבלבל לדעתי, זה מושך את התודעה לכיוון צמחונות, טבעונות, אסור לאכול בשר כפשוטו, ואז האיש למטה פשוט מתפרש כקניבל. זה לא נעים..
מה גם שהראש שהוא אוכל (בעעע) עם הבעה כזו אמיתית, זה ממש מבחיל :(
אני אומרת לך את זה כי אני מכירה את היכולות שלך והן אדירות - וכאן הן לא באות לידי מימוש כל כך.
מחכים לראות קריקטורה בראש אחר :)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מירי - דבר ראשון כל החלק העליון מבלבל לדעתי, זה מושך את התודעה לכיוון צמחונות, טבעונות, אסור לאכול בשר כפשוטו, ואז האיש למטה פשוט מתפרש כקניבל. זה לא נעים..
מה גם שהראש שהוא אוכל (בעעע) עם הבעה כזו אמיתית, זה ממש מבחיל :(
אני אומרת לך את זה כי אני מכירה את היכולות שלך והן אדירות - וכאן הן לא באות לידי מימוש כל כך.
מחכים לראות קריקטורה בראש אחר :)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההערות הבונות!
אני לוקחת כל אחת לתשומת ליבי, שואפת תמיד להתקדמות... והמחמאות גם תורמות לי המון...
אני ממש סקרנית לדעת אם מישהו זיהה את האדם בצלחת.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
דווקא בציבור הכללי זה אקטואלי מתמיד...
(עיין ערך אריאל רוניס ז"ל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה