מי היה בתערוכת הרהיטים?

• הוסף לסימניות
הי,
אני הייתי.

תלוי מה רוצים להפיק ממנה.
אני באתי בלי מטרה והיה נחמד מאד. לדעתי זה קטן בהרבה ממה שהיה לפני כמה שנים, וגם מחירים יותר יקרים.
היו דברים יפים לראות, וסה"כ היה נחמד. תוך שעתיים וחצי מיציתי. פתוח היום. לדעתי עד 11 בלילה. אבל תגגלי.
אם הייתי באה בשביל לסגור עסקאות נראה לי שהייתי מתאכזבת בגלל המחירים. בעבר אני זוכרת שהיו יותר אולמות ובאולמות הפנימיים תמיד היו מציגים יותר זולים. אם התקציב גבוה בהחלט דברים מקסימים (בעיקר התרשמתי מפינות אוכל)

בכל מקרה התובנה הכי טובה שיש לי זה לא לחנות שם חניה עולה 25 ש' לשעה. ממול בגני יהושוע אפשר לחנות ב20 ש' ליום. עוברים גשר להולכי רגל ונמצאים מיד בכניסה.

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי.
היה נחמד כבילוי.
לא באמת הצלחתי לראות ולהחליט ברמה של קניה.
(ואני עומדת לפני קניה כללית לבית)
לקניה כדאי לבוא ממוקדים מאד ולהתרכז בפריט אחד,
לדעתי בלתי אפשרי בכמה שעות לכסות קניה מקיפה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי, נהניתי מאדדדד
וגם קניתי ריהוט לסלון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמני;2272723:
בטוח שיש היום עדיין?

לפי האתר שלהם, לא.
היום האחרון היה אתמול, מוצאי החג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה