מי היצור הזה ששותה לי את כל הזיכרון במחשב?

• הוסף לסימניות
איזה שורה במנהל המשימות מגלה לי שיש מישהו נחמד ששואב לי הרבה מאד מהזיכרון במחשב.. אולי תוכלו לעזור לי להבין מי הוא ומה תפקידו?
מצו"ב צילום מסך

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 15.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זה יכול לבטא הרבה מאוד דברים, איזה ווינדוס יש לך ?

• הוסף לסימניות
ווינדוס 7

• הוסף לסימניות
מישהו? עזרה?
אני לא יכולה לעבוד ככה, זה ממש מאט לי את המחשב זוועה :(

• הוסף לסימניות
זה ככה גם מיד אחרי שאת מפעילה את המחשב מחדש ?
מה קורה אז ? נסי להפעיל מחדש ולא לגעת משך רבע שעה ובדקי .

• הוסף לסימניות
אנסה, תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2215144:
זה ככה גם מיד אחרי שאת מפעילה את המחשב מחדש ?
מה קורה אז ? נסי להפעיל מחדש ולא לגעת משך רבע שעה ובדקי .

הפעלתי את המחשב מחדש לפני כמה ימים, ולאט לאט זה עולה שוב.. כרגע זה אוחז על 5 ג'יגה

• הוסף לסימניות
וזה בלי ששום תוכנה היתה פתוחה ברקע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;2214723:
איזה שורה במנהל המשימות מגלה לי שיש מישהו נחמד ששואב לי הרבה מאד מהזיכרון במחשב.. אולי תוכלו לעזור לי להבין מי הוא ומה תפקידו?
מצו"ב צילום מסך

דובר על זה בעבר מדובר בחיפוש עדכונים של מיקרוסופט וכדי לראות שזה אכן הסיבה אפשר לעצור את התהליך שאחראי על עדכונים ולראות איך זה נעלם באותו הרגע.

יש עדכון שפותר את הבעיה צריך להתקין אותו ואז הבעיה מסתדרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2220315:
וזה בלי ששום תוכנה היתה פתוחה ברקע?

התוכנות פועלות ברקע, כמובן, אני עובדת.
כרגע זה הגיע כבר לכמעט 10 ג'יגה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;2220987:
דובר על זה בעבר מדובר בחיפוש עדכונים של מיקרוסופט וכדי לראות שזה אכן הסיבה אפשר לעצור את התהליך שאחראי על עדכונים ולראות איך זה נעלם באותו הרגע.

יש עדכון שפותר את הבעיה צריך להתקין אותו ואז הבעיה מסתדרת.

אשמח לקבל הדרכה איך להתקין את העדכון

• הוסף לסימניות
רציתי לבדוק מה קורה ללא שמפעילים תוכנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;2221816:
אשמח לקבל הדרכה איך להתקין את העדכון

תחלצו את הקבצים תבחרו את הגרסה המתאימה למערכת הפעלה שלכם 32 או 64
ותפעילו. אם זה מנסה הרבה זמן ולא מתקדם תפעילו מחדש את המחשב ותנסו שוב.

קבצים מצורפים

• Downloads.rar
    5.7 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
שוב הגיע ל10 ג'יגה..
אבדוק את הקובץ הזה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה