טיול בחו"ל מי היתה בגיאורגיה בטבליסי ?

• הוסף לסימניות
חייבת מידע על המקום , יש לי מה לעשות שם ? האם לבחורה חרדית יש מה לעשות שם ? האם זה מקום מעניין ? אטרקציות ? שופינג ? יש למישהי חוויות טובות(או שלא)מהמקום ? בקיצור אני צריכה ומחפשת לדעת כמה שיותר פרטים על המקום והאיזור בהקדם , ממתינה לעזרתכן , כאן או בפרטי .

• הוסף לסימניות
חייבת מידע על המקום , יש לי מה לעשות שם ? האם לבחורה חרדית יש מה לעשות שם ? האם זה מקום מעניין ? אטרקציות ? שופינג ? יש למישהי חוויות טובות(או שלא)מהמקום ? בקיצור אני צריכה ומחפשת לדעת כמה שיותר פרטים על המקום והאיזור בהקדם , ממתינה לעזרתכן , כאן או בפרטי .
קודם תבררי על ההכשר שם אם הוא מתאים לך
לגבי בחורה זה תלוי מי ומה ומו , לא כאן אפשר לנתח זאת
יש שם מה לעשות, אטרקציות ושופינג ובמחירים טובים

• הוסף לסימניות
קודם תבררי על ההכשר שם אם הוא מתאים לך
לגבי בחורה זה תלוי מי ומה ומו , לא כאן אפשר לנתח זאת
יש שם מה לעשות, אטרקציות ושופינג ובמחירים טובים

תודה רבה .
הכשר מהדרין של הרב חיים אטיאס , זה נחשב הכשר טוב ? , (אני מחפשת משהו בכיוון שיהיה ברמה של הכשר כמו ההכשר של הרב לנדא , פחות או יותר...)

• הוסף לסימניות
תודה רבה .
הכשר מהדרין של הרב חיים אטיאס , זה נחשב הכשר טוב ? , (אני מחפשת משהו בכיוון שיהיה ברמה של הכשר כמו ההכשר של הרב לנדא , פחות או יותר...)
כמו ההכשר של הרב לנדאו פחות או יותר בטח שאין שם
אבל גם הרבה פחות מזה אין בגאורגיה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בית חב"ד בטביליסי
בהכשר השליח שם.
תודה , ומה רמת הכשרות של השליח שם , האם זה כמו שאני אוכלת מהדרין ירושלים לדוגמא ? או שזה פחות , או יותר ?

• הוסף לסימניות
תודה , ומה רמת הכשרות של השליח שם , האם זה כמו שאני אוכלת מהדרין ירושלים לדוגמא ? או שזה פחות , או יותר ?
מאד קשה לאמוד.
כדאי לברר אצלו מהיכן הבשר והעוף.
או להסתפק בדגים.
כל השאר ,
מי שסומך על בתי חבד בעולם אוכל שם.

• הוסף לסימניות
אני הייתי שם עם קבוצה והאוכל היה בהכשר הרב רוטנברג - ונהננו מאוד מאוד מאוד!!!!
הייתי שם 4 ימים וכל יום יצאנו לבלות, גם אטרקציות, גם נוף וגם קניות.......

• הוסף לסימניות
בדיוק כזה דבר אני מחפשת , את יכולה לשלוח לי פרטים על הקבוצה ? ודרך אגב הרב רוטנברג זה כן כמו לנדא , נכון ?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים על האוכל, מקומות וכו
שמעתי שהאוכל הכשר בגאורגיה לא משהו, זה נכון?

• הוסף לסימניות
ממליצה על- קשת טורס יש מסלול כולל טיסה+ מלון + טיולים...
050-639-8180
מדריך תיירות מקומי (ישראלי )מרתק- אריאל בארי-
tbilisecret-gmail.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה