נכתב ע"י א"ב;2425002:אני לא מתעניינת בזה לצרכי פרנסה, כי אם לנפש ולתשוקה שלי.
אני מאמינה ומקוה שארכוש ידע שיוכל לשמש אותי בכל צורה שתהיה, אם זה עיצוב גופן לשמו, או שימוש בעיצובי גופן לכותרות ולעבודות ספציפיות.
אז ככה.
קבוצה עם אברהם קורנפלד לא מופקעת (אחרי שיחה איתו, לא אני דברתי) ובהחלט תתאפשר.
העלות לא זולה אבל גם לא בשמים בעיני (3,000 ש"ח בערך לכעשרה מפגשים),
ואני רוצה להתחיל לארגן קבוצה, איכותית ומקצועית. הלוואי שזה יצליח (בעז"ה כמובן).
אין לי פרטים איפה בדיוק ומה מו מי. הנטיה היא שזה יהיה בירושלים, לא לפני פסח, קבוצה של כ-8 משתתפות.
מישהי שיש לה הרבה נסיון בעיצוב (ואבקש את מחילת המתחילות), ונסיון טכני, ותשוקה גדולה לפונטים, וגם אובססיה בשפע -
אשמח לשמוע,
אפשר גם למייל שלי (<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>).
יום נפלא ושמח![]()
נכתב ע"י kosta770;2425013:מה שנקרא: 'פריק טיפוגרפיה'
גם אני הייתי בסרט הזה.. יצאתי ממנו!!
נכתב ע"י א"ב;2425002:נכתב ע"י א"ב;2425020:אתה נשמע מבסוט שיצאת ממנו
חופשי ומאושר....
לא ממש. פשוט למדתי אותו קצת לעומק ולקחתי ממנו את מה שאני חושב אני באמת צריך בשביל העבודה שלי וזהו.. ולמען האמת זה מאוד עוזר....
מי יודע אולי ביום מן הימים אני כן יחליט לעשות מזה קריירה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים