מי המפגר פה? או לחילופין, הבו עצה!

• הוסף לסימניות
לפני שלושה ימים, קיבלתי מכתב התראה ממד"א על חוב בסך 600+ ש"ח בגין פינוי באמבולנס מתאונת דרכים. עד כמה שידוע לי, הסיפור הזה לא היה ולא נברא. ב"ה לא עברתי תאונה וב"ה אף פעם לא התפניתי באמבולנס. הארוע התרחש ב2005, כך ע"פ הרשום. מקום? לא כתוב (ובד"כ כן צריך להיות כתוב)
מאותו רגע, שלושה ימים שאני מחייגת לעשרות מספרי טלפון. המרכזנית שולחת למחוז ב"ב (כי התאונה היתה בבני ברק = 8 פקידות, כל אחת לחייג מחדש למספר שונה ) לא, בעצם התאונה היתה בירושלים - מחוז ירושלים (מהמרכז להנהלת חשבונות ול... ול... ול... - סך הכל 6 טלפונים) עכשיו התחלנו להרים צעקות על ההתנהלות המפגרת הזו, והתברר שזה לא קשור למחוז ירושלים כי התאונה היתה 'בראס אל עמוד' (איפה זה בכלל?)

מה עושים? נמאס לי משטויות! החוב כמובן נושא ריביות וכו' (ורק לציין שזה מכתב ראשון שקיבלנו מהם!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידה;643653:
לפני שלושה ימים, קיבלתי מכתב התראה ממד"א על חוב בסך 600+ ש"ח בגין פינוי באמבולנס מתאונת דרכים. עד כמה שידוע לי, הסיפור הזה לא היה ולא נברא. ב"ה לא עברתי תאונה וב"ה אף פעם לא התפניתי באמבולנס. הארוע התרחש ב2005, כך ע"פ הרשום. מקום? לא כתוב (ובד"כ כן צריך להיות כתוב)
מאותו רגע, שלושה ימים שאני מחייגת לעשרות מספרי טלפון. המרכזנית שולחת למחוז ב"ב (כי התאונה היתה בבני ברק = 8 פקידות, כל אחת לחייג מחדש למספר שונה ) לא, בעצם התאונה היתה בירושלים - מחוז ירושלים (מהמרכז להנהלת חשבונות ול... ול... ול... - סך הכל 6 טלפונים) עכשיו התחלנו להרים צעקות על ההתנהלות המפגרת הזו, והתברר שזה לא קשור למחוז ירושלים כי התאונה היתה 'בראס אל עמוד' (איפה זה בכלל?)

מה עושים? נמאס לי משטויות! החוב כמובן נושא ריביות וכו' (ורק לציין שזה מכתב ראשון שקיבלנו מהם!)

סיפורים ידועים על אנשים שקיבלו התקפי לב רק מגיבובי החובות שהתדפקו על פתחם ממד"א,
מאיר גולד מטעון טיפול בהמודיע מתמצא חזק בענינים האלו כדאי לפנו אליו.

• הוסף לסימניות
הא,
וגם תכתבי את כל ההתנהלות, אבל את הכל עם ציון פרטים ותאריכים,
(ושמות המוקדניות שענו לך, זה באמת פרט שחשוב לזכור)

ותשלחי למבקר המדינה,
ואולי גם לוועדה שעוסקת בעניני התנהלות מד"א ופתיחת שוק הצלת חיים לגופים נוספים.

• הוסף לסימניות
הכי פשוט זה לשלוח פקס עם איום בתביעה
מנסיון שלי תוך יומיים מקבלים מכתב התנצלות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסידה;643653:

תשלחו להם מכתב בחזרה לכתובת שממנה קיבלתם
עם אזהרות שיפסיקו להטרידכם.

• הוסף לסימניות
אל תעשי כלום
ממילא זה לא חוקי לגבות כסף על פינוי
ובמיוחד לא בתאונת דרכים (פינוי מהרחוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;643722:
אל תעשי כלום
ממילא זה לא חוקי לגבות כסף על פינוי
ובמיוחד לא בתאונת דרכים (פינוי מהרחוב)

מה ז"א לא חוקי?
גם אחותי קיבלה לפני שבוע מכתב ממד"א שיש לה חוב על פנוי מרחוב לפני כמה שנים (שאכן התבצע)
בזמנו הייתה מאושפזת ולא ידעה שהיא צריכה לשלם על זה.
עד היום לא בקשו ממנה את זה אפילו פעם אחת ועכשיו פתאום לאחר כמה שנים מבקשים ממנה תשלום של 900 ש"ח שהרוב ריביות.
נשמע לא הגיוני...

• הוסף לסימניות
אי אפשר לפטור את הסיפור ב"אל תעשי כלום", כי זה יגמר בהוצאה לפועל.
את חייבת לפעול, מיג נתנה כמה הצעות יעילות.

• הוסף לסימניות
TAMAR
לפי מה שאמרו לי: אם לא מעבירים את הדרישה לתשלום לקופת החולים של המפונה תוך חודש מיום הפינוי באמבולנס, צריך לשלם ישירות למד"א ולפנות לקופת החולים לקבלת החזר.
(רק אם היה אשפוז כמובן)
רק חבל שאף אחד לא טורח להודיע, כי אנחנו חשבנו שמד"א מסתדרת ישירות מול קופת החולים.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהיתה טעות באיזשהו פרט ולכן זה הגיע אליך.
(מספיק שתהיה טעות בסיפרה אחת במספר תעודת הזהות כדי שזה יקרה.)

הדרך הכי פשוטה ויעילה זה לשלוח פקס לפניות הציבור של מד"א: 03-6870351
בצירוף העתק מטופס ההתחייבות שקיבלת ופרטים אישיים.

חוב שלא משולם צובר ריביות ויכול להגיע בסופו של דבר להוצאה לפועל / עיקולים.
אם החוב צובר ריביות, גם במקרה וקופ"ח נותן החזר בסופו של דבר, הוא נותן רק החזר על הקרן ולא על הריבית - ועל החייב לספוג את הפרש הריבית.

בכל מקרה, במקרים של בירורים הכי יעיל לפנות למוקד הגבייה הארצי: 1800-390-101

בהצלחה! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה