מי הניק שבחתימה שלו רשום חיתוך זכוכית לפי מידה?

• הוסף לסימניות
כנראה הסירה.
אבל זו היא.

• הוסף לסימניות
הייתה לה חתימה על זכוכית משהוא, לא זוכרת מה בדיוק...
היא מחקה כנראה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
מי יודע איך אפשר למחוק את האשכול
אולי הוא לא רוצה שזה יתפרסם
תודה

• הוסף לסימניות
זה באמת אני
ואין לי בעיה שזה יתפרסם
מחקתי את החתימה לאור ההוראות החדשות של פרוג
הם דורשים שהחתימה תכיל רק מידע שקשור לעסק בתחומי עיצוב פרסום וכו' ולא שיווק מוצרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1472678:
זה באמת אני
ואין לי בעיה שזה יתפרסם
הם דורשים שהחתימה תכיל רק מידע שקשור לעסק בתחומי עיצוב פרסום וכו' ולא שיווק מוצרים.

חששתי שזו הסיבה...:(

• הוסף לסימניות
יש ניק בשם "חדוה" שגם עושה את זה,
נדמה לי מופיע לה בחתימה משהו כזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ב"ה
הפרנסה שלנו היא לגמרי לא מזה
זה אולי דמי כיס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1472678:
זה באמת אני
ואין לי בעיה שזה יתפרסם
אפשר מספר טלפון?
לפחות באישי

• הוסף לסימניות
GRN, בקשת מויזואל שתפתח את האשכול כתחליף לחתימה?:p;):):D

• הוסף לסימניות
GRN שלחתי לך מייל באישי בנושא הזכוכית המחוסמת ולא חזרת אלי
אם את עדין מתעסקת בזה אשמח ליצירת קשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה