מי התמצא כמה פעמים עם טכנאי ספציפי ונהנה מכל הבחינות?אשמח לכל תגובה

• הוסף לסימניות
אני מענין להתקין במחשב נייח כונן גיבוי פנימי של 1 טרה
ובנוסף לעשות ניקוי מאווררים (אולי גם בנוסף החלפת מאוור אחד שלא ברור לי עם זה הפסיק לעבוד טוטל או שפשוט תקוע מאבק)
מה שאני מחפש בתכלס' זה תכנאי אמין ומקצועי באמת שלא ירמה אותי עם איזה כונן יד שלישית מחברה שהוא בעצמו לא מכיר וכו' וכו' -ובהתחלה הכל נראה תקין ועובד עד בערך שנה אחרי-ולך תחפש אותו
ושהמחירים שלו לא חייבים להיות הכי זולים אבל סבירים ונורמלים
אשמח לשמוע הצעות על אחד כזה שנהנתם ממנו באופן אישי בדברים הנ"ל גם לאחר תקופה ארוכה
תודה רבה גדולה וכנה למגיבים

• הוסף לסימניות
תודה רבה לWEN על העזרה בפרטי

• הוסף לסימניות
אפשר לפרסם לתועלת הציבור???

• הוסף לסימניות
דוד דהאן 052-2895877
מקצועי צוות מעולה ויחס אדיב הציל אותי כמה פעמים
והנה האתר שלו

http://www.dldc.net/

• הוסף לסימניות
אולי מישהו מכיר בבני ברק???

המחשב שלי נגוע וחייב ניקוי דחוף.

התקשרתי לטכנאי שפרסם את עצמו, והוא אמר לי שכדי לנקות מחשב (נייח) הוא חייב לקחת את הדיסק קשיח אליו, ואי אפשר לנקות החמשב בבית הלקוח.

האמנם???

אין לי חשק להוציא את המחשב, יש בו הרבה חומר חשוב. ולאתחל אותו גם אין לי חשק. האם אין שום אפשרות לנקות את המחשב בבית הלקוח???

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
0548449790

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה