אני דווקא הבנתי שמדובר בסט פלטות שמחליפים כל תקופת זמן מסוימת בהתאם לשיניים שזזו, עד שמגיעים ליישור מלא.שמעתי (לא מנסיון אישי) כשהתעניינתי ג"כ , שהפלסטיק השקוף מצהיב עם הזמן ונראה לא אסטטי...
בהחלט זה התהליך...אבל אולי עד שמחליפים..אני דווקא הבנתי שמדובר בסט פלטות שמחליפים כל תקופת זמן מסוימת בהתאם לשיניים שזזו, עד שמגיעים ליישור מלא.
כך הבנתי, תקנו אותי אם אני טועה.
לא אוכלים איתם וכמדומני שגם לא שותים, אז ממה יצהיבו?בהחלט זה התהליך...אבל אולי עד שמחליפים..
כמו שכתבתי -לא מנסיון- בכל אופן כששמעתי את זה ,נמנעתי ..לא אוכלים איתם וכמדומני שגם לא שותים, אז ממה יצהיבו?
מהאורטודנט הבנתי שזה פלטות שמחליפים כל שבועייםשמעתי (לא מנסיון אישי) כשהתעניינתי ג"כ , שהפלסטיק השקוף מצהיב עם הזמן ונראה לא אסטטי...
אם כך אין סיבה שיצהיב.מהאורטודנט הבנתי שזה פלטות שמחליפים כל שבועיים
מדוע רק בלילה?לי היה את זה
כבר אין לי כוח להשתמש בזה עוד
זה נשבר לי והייתי צריכה להוסיף עוד כסף(200 ש''ח)
אבל בעקרון 1200
זה היה ללילה ולא ליום יום
כל לילה לשים את זה =סד לילה
אה.. אז זה תחליף לפלטה שהייתה קודם, שקופה שנמצאת על כל החיך עם פס ברזל מקדימה שמחזיק על השיניים (כזאת יש לי..)לא זה היה אחרי שהורדתי את הקוביות
ואחרי שעשו קיבוע
ערב טוב,
מי התנסה ויכול להמליץ על התהליך?
על רופא טוב?
קיבלתי הצעות מחיר עם פער לא הגיוני
מרפאה אחת -22000
מרפאה אחרת 13000
תודה
האינוויז'ליין זה פלטות שמחליפים מדי חודש- חודשייםשמעתי (לא מנסיון אישי) כשהתעניינתי ג"כ , שהפלסטיק השקוף מצהיב עם הזמן ונראה לא אסטטי...
זה סוג של קיבוע נוסף האומניווק הזה משמש כשמירת מצב שניה על הקיבועלא זה היה אחרי שהורדתי את הקוביות
ואחרי שעשו קיבוע
זה לא טיפול בפלטות שקופות - אינוויז'ליין!אה.. אז זה תחליף לפלטה שהייתה קודם, שקופה שנמצאת על כל החיך עם פס ברזל מקדימה שמחזיק על השיניים (כזאת יש לי..)
יכול להיות גם מחיר יותר גבוהמרפאה אחת -22000
מרפאה אחרת 13000
אני ממש לא ממליצה. ג"כ מנסיון.לא יודעת על שקופה אבל יישור שניים רגיל - היינו מאד מרוצים במרפאת כולל חב"ד בירושלים!
טיפול מסור, מקצועי ויחסית זול!
עם אחריות!
איפה קיבלת את ההצעות?איפה היחידי סגולה שהתנסו בשיטה של הפלטות שקופות?
חן השןאיפה קיבלת את ההצעות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים