דרוש מידע מי התנסה במסרק כינים חשמלי?

• הוסף לסימניות
בעלי ראה בבית המרקחת
מסרק כינים חשמלי
שהורג את הכינים במגע (מחשמל אותן...................כך הבנתי.....)
לראש הילד זה לא מזיז ומסוכן, כי כנראה זה חשמל ממש בקטנה רק לכינים ממש קטנטנות
מענין אותי מי ניסה ? ואם זה אכן עוזר ???

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי, אבל נראה לי שזה פוגע בטיב השיער

• הוסף לסימניות
לגבי מסרק מחליק שיער היו בזמנו אזהרות על התחשמלות,
אני לא הייתי מסתכנת....

• הוסף לסימניות
מה זה עוזר שהן מתות? אני רוצה אותם בחוץ בחוץ בחוץץץץץץץץץץץץ.
אותה שאלה גם לגבי החומרים למיניהם שרק הורגים ולא מוציאים.

• הוסף לסימניות
ברגע שהן מתות הן יורדות בחפיפה וסירוק קלים

• הוסף לסימניות
מנסה שוב...
משהו מכיר ? התנסה ?
מאוד מתחשק לי לקנות אבל עולה בסביבות מאתיים פלוס...
חשבתי שקודם כדאי לברר אם זה שווה...

• הוסף לסימניות
אני קניתי בסופר פארם את המוצר של נובוקיד. עוטפים את הראש של הילד בכובע לאמבט. לכובע מתחברת קפסולה עם חומר אורגני שממית את הכינים. הקפסולה מחוברת למכשיר החשמלי. מפעילים לעשר דקות ואז הכובע מתנפח מהחומר והורג את הכינים.
חייבת לציין שזה עזר יותר מכל דבר אחר, אבל לא תמיד זה מספיק.
לגבי מסרק חשמלי, לא מכירה, לא יודעת אם הייתי מסתכנת.... הכינים בדרך כלל צמודות לקרקפת וזה אומר שגם המסרק צריך להיות שם וזה נראה לי מסוכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה