עזרה מי יודעת להסביר לי איך מבטלים-מוחקים ציור מהתיקית עבודה שלי?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למחיקה רגילהה לסל המיחזור?
1584020017126.png

למחיקה לצמיתות: אחרי בחירת הקובץ ה(לא) רצוי: לוחצים על המקשים Shift+Delete
לבחירת כל הקבצים בתיקייה: CTRL+A
לבחירת כמה קבצים בודדים: CTRL לפני כל לחיצה על אחד נוסף

• הוסף לסימניות
נראה לי היא מתכוונת לתקית עבודה כאן בפרוג, אני טועה?

• הוסף לסימניות
אופסליחה. עכשיו קולטת... אני משתמש חדש, עדיין בלי תיקיות עבודה וזה היה המובן הראשון שקלטתי;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם ניסיתי כבר כמה פעמים לסדר, למחוק את תקית עבודה שלי ולא מצליחה
כי אין אופצית מחיקה

• הוסף לסימניות
למה אצלי זה לא מראה מחיקה למטה?
גם ניסיתי כבר כמה פעמים לסדר, למחוק את תקית עבודה שלי ולא מצליחה
כי אין אופצית מחיקה
בעבר כבר הועלה הנושא הזה של חוסר 'תג מחיקה'...לא ידוע לי מה יצא בסוף.
@ניהול האתר לטיפולך
תודה :)

• הוסף לסימניות
גם אני הסתבכתי עם זה פעם. מחקתי ציור מהתיקיית עבודות והוא עדיין מופיע בחיפוש גוגל כשכותבים את השם שלי.
ממש מוזר. (זה היה ציור של אדם שלא היה מעוניין שאעלה אותו ואמר לי רק אחרי שהעליתי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה