כללי מי יודע איך מאחדים קבצי BOOK באינדי'?

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הכנתי קובץ ספר מכמה מסמכים.
אני רוצה לאחד אותם לקובץ אחד.
מישהו יודע איך מאחדים ביניהם??

• הוסף לסימניות
?
זה לא נכון.
הם כבר בתור קובץ ספר,
וברצוני לאחד אותם למסמך אחד ולא לכמה מסמכים.
בכולופן, תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;671879:
?
זה לא נכון.
הם כבר בתור קובץ ספר,
וברצוני לאחד אותם למסמך אחד ולא לכמה מסמכים.
בכולופן, תודה.

השיטה הכי פשוטה, היא כמובן, עמוד בסוף המסמך הראשון, העתק את כל השני,
הדבק.
וחוזר חלילה....

אפשר גם, לייצא את כל הספר בייצוא, ולבחור טקסט בלבד, או טקסט מתוייג או אם יש לך: מסמך אינקופי.

כמובן יתכן שזה יהרוס את העיצוב. הכל לפי העניין.

כך תקבל מסמך אחד של כל הטקסט.

(אני הייתי עושה את האפשרות הא', הכי אמין ופשוט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;672732:
השיטה הכי פשוטה, היא כמובן, עמוד בסוף המסמך הראשון, העתק את כל השני,
הדבק.
וחוזר חלילה....

אפשר גם, לייצא את כל הספר בייצוא, ולבחור טקסט בלבד, או טקסט מתוייג או אם יש לך: מסמך אינקופי.

כמובן יתכן שזה יהרוס את העיצוב. הכל לפי העניין.

כך תקבל מסמך אחד של כל הטקסט.

(אני הייתי עושה את האפשרות הא', הכי אמין ופשוט)

תודה רבה!
אז אשתף אתכם כיצד הצלחתי בסופו של דבר,
פתחתי את קובץ ה-BOOK, ואחרי שכל הקבצים 'הסתנכרנו' הלכתי לקובץ א'- הוספתי עמודיים בסוף המסמך,
הקטנתי את שתי החלונות ומתפריט ה-PAGE בחרתי את כל העמודים של קובץ ב' וגררתי אותם לקובץ א'. הוא פתח חלון שאלה איפה למקם אותם ורשמתי את העמוד האחרון שבקובץ א'.

יצא מצויין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה