מי יודע איך מגיעים למשגב לדך?

• הוסף לסימניות
מי יודע איך מגיעים למשגב לדך מקניון מלחה או מאזור התחנה המרכזית בירושלים?

לא ממש הצלחתי להבין מהאתר של אגד, אשמח אם יש מישהו שיודע פרטים מדויקים!

תודה מראש

• הוסף לסימניות
תחנה מרכזית קו 14 לכיוון קטמון לרדת ברח' דוסתאי
מקניון מלחה קו 14 לרדת אבל צריך ללכת הרבה ולרדת ביוחנן בן זכאי/דוסתאי
קו 13 מישעהו/איפה שהיה מעין שטוב ולרדת בדוסתאי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1111535:
מקניון מלחה קו 14 לרדת אבל צריך ללכת הרבה ולרדת ביוחנן בן זכאי/דוסתאי
קו 13 מישעהו/איפה שהיה מעין שטוב ולרדת בדוסתאי

קחי בחשבון המון המון סיבובים :(

• הוסף לסימניות
יש קו שיוצא ממול היציאה האחורית (מהקומה הראשונה) של הקניון, אני לא זוכרת אם זה 13 או 14 או 18, ואז יש בערך 7 דק' הליכה עד המקום ממש.

את יכולה לקחת רכבת עד יפו פינת קינג ג'ורג', ואז יש לך מקינג ג'ורג' קו 13 שמגיע ממש עד המקום, ( יוצא משטראוס או יחזקאל) ועושה הכי פחות סיבובים.

בד"כ הנהגים ידעו להגיד לך איפה לרדת..

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1111535:

אני מגיעה מביתר ויש לי תחנה בחניון הלאום - הוא עוצר גם ממול- לפני הסיבוב לקרית הממשלה (או אחרי)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1111546:
אני מגיעה מביתר ויש לי תחנה בחניון הלאום - הוא עוצר גם ממול- לפני הסיבוב לקרית הממשלה (או אחרי)?
רגע, משם יש לך 24, לא? או שהוא כבר ז"ל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CSDesign;1111539:
קחי בחשבון המון המון סיבובים :(

20 דק'
תלוי בזמן בוקר/ערב

זה כאן מאחורי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1111546:
יש לך ממול גן הורדים /בניני האומה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1111647:
יש לך ממול גן הורדים /בניני האומה

האמת יש גם ממול איפה שבונים (שדר שזר נראה לי )
ממש מאחורי בניני האומה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1111535:
/QUOTE]

למה לרדת בדוסתאי? אני רואה שיש לי תחנה ממש ליד הבי"ח ברחוב חזקיהו המלך, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה