דרוש מידע מי יודע איך עובד האלגוריתם של תצוגת המאמרים בפרוג?

• הוסף לסימניות
@הכלבויניק @הדוויג
אשמח ממש להבין אחת ולתמיד איך עובד האלגוריתם הזה;
כל הקידום מאמרים בתצוגת הפרונט של האתר, לפי מה זה מקודם, תאריך? אבל מלא פעמים צצים לי מאמרים עתיקים בפרונט?
האם כמות הצפיות / ליוקים משפיעה?
האם זה קשור גם למשתמש עצמו? כלומר, כשאני נכנסתי מניק אחר שיש לי פה, נוכחתי לראות שהתצוגה כוללת מצעד ארכיוני עתיק,
ומנגד, באופן רגיל זה כן מראה לי את המעודכנים יותר- בניק הזה שהוא שימושי יותר.
ואל תחפרו לי עכשיו על ניקים וכו'

בקיצור, אודה מאד לתשובה מחכימה.

• הוסף לסימניות
ושכחתי להוסיף לשאלתי הנ"ל- לפי מה מוחלט מיקום המאמרים בתצוגה (סרט נע למטה / כל אחד מקוביות הפסיפס)?
ההודעה האחרונה באשכול מקפיצה אותו
לא התכוונתי לאשכול,
מדובר על מאמר.
ואם הכוונה היא לתגובות במאמר - לא ראיתי שזה משפיע, אבל אדרבא - אשמח לדעת האם נתון זה ג"כ נכלל באלגוריתם.

• הוסף לסימניות
אין אף אחד שיודע לענות על זה?

• הוסף לסימניות
גם וגם. רוב המאמרים בדף הבית מוצגים על פי קטגוריות מסוימות, חדשים מהשבוע האחרון. יש שמוצגים תקופה ארוכה מעט. ויש מאמרים מוקפצים שיופיעו שוב למרות שהם ישנים.

וודאי שגם הרשאות המשתמש משחקות פה תפקיד, ובמנוי חינמי יהיו יותר מאמרי פרסומות מאשר למנוי פרימיום. ויש מאמרים שמופיעים לקבוצות מסוימות בלבד, כמו לנשים וכדו'.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה