מי יודע איפה אני יכול להשיג הדמיה בסקצאפ ושרטוט אוטוקאד של בית המקדש

• הוסף לסימניות
שלום לכם/ן חברים
אשמח אם ישהו יש לו או יודע איפה אני יכול להשיג הדמיה בסקצאפ ותוכנית אוטוקאד של בית המקדש.
אני צריך את זה לצורך לימודים אני סטודנט חרדי לעיצוב ואדריכלות פנים שלומד במקום לא חרדי וחשוב לי להראות לאנשים שם את הדברים

תודה מראש
ללה

• הוסף לסימניות
שלחתי לך במייל!

הנהלה - תאפשרו העלאת קבצי skp

• הוסף לסימניות
שלחתי לך במייל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;535107:
שלחתי לך במייל!

מקווצים ומעלים כל סוג קובץ.

• הוסף לסימניות
שלום לכם/ן חברים
אשמח אם ישהו יש לו או יודע איפה אני יכול להשיג הדמיה בסקצאפ ותוכנית אוטוקאד של בית המקדש.
אני צריך את זה לצורך לימודים אני סטודנט חרדי לעיצוב ואדריכלות פנים שלומד במקום לא חרדי וחשוב לי להראות לאנשים שם את הדברים

תודה מראש
ללה
@מר נחמיאס
אני כנ"ל אפשר גם?
המייל : <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אשכול משנת 2011....)_()*_)*^*)&%^$%^$#

• הוסף לסימניות
אשכול משנת 2011....)_()*_)*^*)&%^$%^$#
התכוונת התרפפ"ו &*&^)*)%)&%%#%^&*)*&^%$%%^$%#$%$^&^&*^%%$^%&^$%$%&!#@#%^^$#!#$%&^&^%@%^&**^&^&^$%#$#@#&*&)&^*&%$^%#$%^&*&))(*)&^%$#$$%^&^&)*(**&*^%$#$%^%^&%&*&^)*)%)&%%#%^&*)*&^%$%%^$%#$%$^&^&*^%%$^%&^$%$%&!#@#%^^$#!#$%&^&^%@%^&**^&^&^$%#$#@#&*&)&^*&%$^%#$%^&*&))(*)&^%$#$$%^&^&)*(**&*^%$#$%^%^&%&*&^)*)%)&%%#%^&*)*&^%$%%^$%#$%$^&^&*^%%$^%&^$%$%&!#@#%^^$#!#$%&^&^%@%^&**^&^&^$%#$#@#&*&)&^*&%$^%#$%^&*&))(*)&^%$#$$%^&^&)*(**&*^%$#$%^%^&%&*&^)*)%)&%%#%^&*)*&^%$%%^$%#$%$^&^&*^%%$^%&^$%$%&

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח גם כן לקובץ כזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה