עזרה מי יודע איפה אפשר להשקיע כסף?

• הוסף לסימניות
קרן כספית זה בעצם סוג של קרן נאמנות שקונים בבנק או דרך ברוקר אחר, שהכסף שם מושקע בהשקעות ברמת סיכון אפסית ושנזיל כל הזמן, יש שם למשל הרבה כסף שנמצא בפיקדונות בנקאיים, רק שבגלל שמדובר בהרבה מאד כסף אז הבנקים נותנים להם ריביות יותר גבוהות מאשר ללקוח פרטי ששם סכום כזה או אחר בפיקדון.
צריך לזה מסלול הלכה?
רמת סיכון אפסית זה אומר שאין שום סיכון או סיכון נמוך מאוד ?

• הוסף לסימניות
דעתי האישית, ולא רק שלי - שבדיוק להפך:
כעת אנחנו בסוג של משבר קטן - אנשים ממתינים לראות מה מר גולדקנופף יעשה וכו' ;) ,
זה שקט שלפני הסערה! כן, תהיה עליה רצינית במחירי הנדל"ן נוספת בחודשים הקרובים (באזור פסח זה יורגש)
הלוואי ואתבדה - אבל זו התחזית כרגע,
אז טוב שהדגשת שזה תחזית רק שלך, שכאחד שמתפרנס מנדל"ן אם תחשוב אחרת תצטרך לחפש מקצוע אחר.
בכל אופן אני מכירה את הדעה של הרבה מאד כלכלנים, ולא מכירה כלכלן אחד [שפרנסתו לא מנדל"ן] שחושב ככה.
הזדמנויות טובות בנדל"ן היה יש ויהיה תמיד, גם בזמני משבר חריפים וגם בזמני טרום משבר וגם בזמנים שגרתיים - זה קצת שונה מהתחום של שוק ההון,
כמו בכל סוג השקעה יש את הדברים הטובים יותר ויש את הגרועים פחות, לדעתי בזמן כזה שיתכן מאד שזה טרום משבר, אז קשה מאד לומר על השקעה מסוימת בנדל"ן שהיא מאד טובה, אבל כן יש כאלו גרועים יותר ויש כאלו שגרועים פחות.
ואני מבינה היטב גם בשוק הנדל"ן.
בדיוק היום התפרסם:
"חברת דירוג האשראי S&P מעלות, מהחברות החשובות בכלכלה הישראלית, ניתחה את שוק הנדל"ן הישראלי ומהניתוח עולה כי גם אם בטווח הקצר מחירי הנדל"ן אפילו ירדו, הרי שבטווח הבינוני והארוך הדמוגרפיה תעשה את שלה והמחירים יחזרו לעלות"
אז טוב שהבאת את הציטוט הזה שאומר בדיוק את מה שאמרתי קודם, אז הפעם אני הדגשתי את מה שבחרת להתעלם ממנו.
וחברת הדירוג העולמית הזאת ג"כ צופה ירידות מחירים בטווח הקצר, הוא מה שאמרתי שאנחנו נמצאים בתקופה שבסיכוי רב היא טרום משבר בשוק הנדל"ן.

• הוסף לסימניות
צריך לזה מסלול הלכה?
זה לא מסלול, אלא קרן כספית ובהחלט זה צריך להיות עם הכשר [לפי דעת רוב גדולי ישראל] שהקרן משקיעה רק בדברים שהם בסדר עם היתר עיסקא וכדו'.

• הוסף לסימניות
אז טוב שהדגשת שזה תחזית רק שלך, שכאחד שמתפרנס מנדל"ן אם תחשוב אחרת תצטרך לחפש מקצוע אחר.
בכל אופן אני מכירה את הדעה של הרבה מאד כלכלנים, ולא מכירה כלכלן אחד [שפרנסתו לא מנדל"ן] שחושב ככה.

כמו בכל סוג השקעה יש את הדברים הטובים יותר ויש את הגרועים פחות, לדעתי בזמן כזה שיתכן מאד שזה טרום משבר, אז קשה מאד לומר על השקעה מסוימת בנדל"ן שהיא מאד טובה, אבל כן יש כאלו גרועים יותר ויש כאלו שגרועים פחות.
ואני מבינה היטב גם בשוק הנדל"ן.

אז טוב שהבאת את הציטוט הזה שאומר בדיוק את מה שאמרתי קודם, אז הפעם אני הדגשתי את מה שבחרת להתעלם ממנו.
וחברת הדירוג העולמית הזאת ג"כ צופה ירידות מחירים בטווח הקצר, הוא מה שאמרתי שאנחנו נמצאים בתקופה שבסיכוי רב היא טרום משבר בשוק הנדל"ן.
שוב זו דעתי, ועוד אנשי נדל"ן...
טרום משבר, משבר, אינטרס, יהיה עליה/מיתון/ירידה וכו'
אפשר להיכנס לוויכוח ארוך במשך כל הלילה, ולהעיר את רוב חברי פרוג, ולהביא ציטוטים לפה ולשם
מ - הבתי השקעות הגדולים, ועד הקבלנים הכי מצליחנים שדעותיהם נוגדים אחד את השני,
איני רואה צורך כעת להיכנס לוויכוח בעניין יש מספיק אשכולות בנושא.
מה באמת יקרה עם המחירים בעתיד רק ה' יודע!
המטרה שלי כאן היא - כדי לתת עזרה לאנשים שבאמת שצריכים עזרה וייעוץ וליווי בתחום הנדל"ן!

• הוסף לסימניות
זה לא מסלול, אלא קרן כספית ובהחלט זה צריך להיות עם הכשר [לפי דעת רוב גדולי ישראל] שהקרן משקיעה רק בדברים שהם בסדר עם היתר עיסקא וכדו'.
יכולה אולי לכוון איפה יש דבר כזה ?
וכן האםזה באמת ללא סיכון כלל?

• הוסף לסימניות
שוב זו דעתי, ועוד אנשי נדל"ן...
טרום משבר, משבר, אינטרס, יהיה עליה/מיתון/ירידה וכו'
אפשר להיכנס לוויכוח ארוך במשך כל הלילה, ולהעיר את רוב חברי פרוג, ולהביא ציטוטים לפה ולשם
מ - הבתי השקעות הגדולים, ועד הקבלנים הכי מצליחנים שדעותיהם נוגדים אחד את השני,
איני רואה צורך כעת להיכנס לוויכוח בעניין יש מספיק אשכולות בנושא.
מה באמת יקרה עם המחירים בעתיד רק ה' יודע!
המטרה שלי כאן היא - כדי לתת עזרה לאנשים שבאמת שצריכים עזרה וייעוץ וליווי בתחום הנדל"ן!
אוקיי, אז כתבת את דעתך, וגם אני כתבתי את דעתי.
יכולה אולי לכוון איפה יש דבר כזה ?
בבורסה.
וקונים את זה דרך חשבון הבנק או דרך ברוקר אחר.
וזה בדיוק כמו קניית כל נייר ערך אחר.
וכן האםזה באמת ללא סיכון כלל?
אין דבר כזה ללא סיכון כלל!
גם להפקיד כסף בבנק יש סיכון שהבנק והמדינה וכו' יפשטו את הרגל.
וגם להשאיר את הכסף בבלטות יש סיכון לאיזה טיל או רעידת אדמה.
אבל בהחלט מדובר בסיכון אפסי, וזה דומה ברמת סיכון להפקדת כסף בפיקדון בבנק.

• הוסף לסימניות
אוקיי, אז כתבת את דעתך, וגם אני כתבתי את דעתי.

בבורסה.
וקונים את זה דרך חשבון הבנק או דרך ברוקר אחר.
וזה בדיוק כמו קניית כל נייר ערך אחר.

אין דבר כזה ללא סיכון כלל!
גם להפקיד כסף בבנק יש סיכון שהבנק והמדינה וכו' יפשטו את הרגל.
וגם להשאיר את הכסף בבלטות יש סיכון לאיזה טיל או רעידת אדמה.
אבל בהחלט מדובר בסיכון אפסי, וזה דומה ברמת סיכון להפקדת כסף בפיקדון בבנק.
האם עלית הריבית שאמורה להתפרסם מחר תפתח הזדמנויות חדשות בשוק ההוםן מה יהיה גורל אגרות חוב של המדינה?

• הוסף לסימניות
האם עלית הריבית שאמורה להתפרסם מחר תפתח הזדמנויות חדשות בשוק ההוםן מה יהיה גורל אגרות חוב של המדינה?
לכאורה לא יהיו שינויים גדולים.
וזה בדיוק כמו העלאות הקודמות.

• הוסף לסימניות
בכל זאת הבנקים יעלו קצת את הריביות אני חושבת על תוכניות שונות .

• הוסף לסימניות
קרן כספית זה בעצם סוג של קרן נאמנות שקונים בבנק או דרך ברוקר אחר, שהכסף שם מושקע בהשקעות ברמת סיכון אפסית ושנזיל כל הזמן, יש שם למשל הרבה כסף שנמצא בפיקדונות בנקאיים, רק שבגלל שמדובר בהרבה מאד כסף אז הבנקים נותנים להם ריביות יותר גבוהות מאשר ללקוח פרטי ששם סכום כזה או אחר בפיקדון.
יש קרנות כשרות מסוג זה לא הצלחתי למצוא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הצלחתי למצוא מידע על זה איפה יש מידע על הקרנות והכשרות?
רק שלא ברור מי נותן הכשרות.

• הוסף לסימניות
רק שלא ברור מי נותן הכשרות.
אכן זה קרן כספית חדשה [מלפני שבועיים] בכשרות של הרב דביר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן, בתשקיף הקרן כתוב שהקרן בכשרות הרב דביר.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• היתר%20עסקא-%20בדץ%20(1).pdf
    1.1 MB · צפיות: 35
  • תשואה%20יציבה%20לאורך%20זמן%20(1).pdf
    1.7 MB · צפיות: 35
  • עלון%20תשואות.pdf
    2 MB · צפיות: 40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.