מידע שימושי מי יודע איפה יש מתחם מד"א לבדיקות מהירות בב"ב - דחוף

• הוסף לסימניות
התקשרתי למדא כדי לקבוע תור לבדיקה מהירה באזור בני ברק
הם אמרו שם את הפרטים בצורה כזו לא ברורה שאני לא מבינה איך הם לא מחליפים מזכירה אלקטרונית
אחרי הכסף שהם גובים חופשי על הבדיקות....
אז נכון המזכירה אמרה את הכתובת בבני ברק (למה יש רק מתחם אחד???) אבל זה היה כזה לא ברור
שאני ממש נזקקת לעזרת הציבור
ומי שיודע איפה ממוקם מתחם הבדיקות של מדא ב"ב אודה לו מאד אם יגלה לי רז זה....
(ולמה למעןן השם המפה שלהם באתר לא עולה לי נורמלי????)
זקוקה לעזרה בדחיפותתתתתתת

• הוסף לסימניות
התקשרתי למדא כדי לקבוע תור לבדיקה מהירה באזור בני ברק
הם אמרו שם את הפרטים בצורה כזו לא ברורה שאני לא מבינה איך הם לא מחליפים מזכירה אלקטרונית
אחרי הכסף שהם גובים חופשי על הבדיקות....
אז נכון המזכירה אמרה את הכתובת בבני ברק (למה יש רק מתחם אחד???) אבל זה היה כזה לא ברור
שאני ממש נזקקת לעזרת הציבור
ומי שיודע איפה ממוקם מתחם הבדיקות של מדא ב"ב אודה לו מאד אם יגלה לי רז זה....
(ולמה למעןן השם המפה שלהם באתר לא עולה לי נורמלי????)
זקוקה לעזרה בדחיפותתתתתתת
תנסו לברר ב 106

• הוסף לסימניות
ברחוב אבוחצירה
ליד מוקד שיטור
די קרוב לז'בוטינסקי

• הוסף לסימניות
יש ב'טרם' ברח' ז'בוטינסקי
בדיקות מהירות ב50 ש"ח

• הוסף לסימניות
ההבדל הוא שבדיקות מהירות רשמיות מצטרפות להשלמת בידוד.
כלומר במידה ובדיקת האנטיגן נמצאת חיובית ומבצעים בדיקת PCR בתוך 48 שעות הספירה מתחילה מהבדיקה הראשונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה