כללי מי יודע היכן ניתן למצוא תמונות יפות לטו בשבט דחוף!!!

• הוסף לסימניות
מי יודע היכן ניתן למצוא תמונות יפות לטו בשבט דחוף!!!
או למי יש תמונות של טו בשבט

• הוסף לסימניות
יש אתר חדש של תמונות בנושאי יהדות

יש אתר חדש של צילומים ואיורים בנושאי יהדות, תנסי שם-
www.picjew.com

• הוסף לסימניות
כל התמונות באתר הזה (כמו בהרבה אתרים) מאד קטנות, אני מעבירה תמונה לפוטושופ וזה נפתח לי בגודל פצפון, מה עושים? יש אפשרות להגדיל? לעשות את התמונה יותר איכותית?

• הוסף לסימניות
אוי לא...
צריך לקנות את התמונות.

• הוסף לסימניות
התמונות שבאתר אינן מוגנות בזכויות יוצרים. הן עומדות לשימושם של גרפיקאים, מעצבים ומעמדים. ההגבלה היחידה על השימוש בתמונות הנה איסור על הדפסה ומכירה של התמונות עצמן כפי שהן מופיעות באתר. - כך כתוב שם! זה אומר שצריך לקנות? משהו פה לא ברור...

• הוסף לסימניות
תנסי לבחור תמונה להורדה ותראי שכתוב מחיר

קבצים מצורפים

• 22.jpg
    KB 123.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אז מענין למה הם כתבו כך....
בכל אופן לגבי תמונות אחרות , לא מהאתר הזה, יש אפשרות להגדיל כדי לקבל תמונה איכותית יותר?

• הוסף לסימניות
מתאים לאווירה...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.9 MB · צפיות: 32
  • 2.jpg
    2.7 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
ו... רגע...
איך הגעת לפורום טקסטים?

• הוסף לסימניות
ו... רגע...
איך הגעת לפורום טקסטים?

• הוסף לסימניות
דווקא התמונות באתר שלהם מאוד גדולות, ברזולוציה מצויינת, אני לא יודעת למה אצלך הן קטנות. בודאי שאם את גוררת אותן לדסק של המחשב, ולא מורידה אותן בקניה תקבלי אותן פיצפונות.
לגבי הזכויות יוצרים- כמו ברוב האתרים - התמונות מיועדות לגרפיקאים, לעיבודי תמונה, לעטיפות פרסומים וכו' - לכן אף אחד לא יתבע עליהן את זכויות היוצרים שלו, כי ברגע שאת משלמת עליהן קנית את זכות השימוש בהן, ולא צריכה להיות עם זה שום בעיה.

• הוסף לסימניות
פשוט אני משתמשת חדשה ולא ידעתי לאן להכנס ואיך לכן הגעתי לשם בתודה מראש
תודה רבה לכל המגבים ממש נהנתי מהמשוב והתגובות

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה למה את אומרת שהתמונות קטנות באתר picjew - הן ממש ענקיות!
אם את גוררת אותן לדסק של המחשב, הן יצאו לך קטנות, אבל אם את קונה אותן הן ענקיות, והמחיר הממוצע הוא 15 ש"ח בלבד, ב45 ש"ח זה רק תמונות ממש בודדות. תנסי שוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה