דרוש מידע מי יודע למי אפשר מכור נקודות של 'הנוסע המתמיד' אל על?

• הוסף לסימניות
יש לי כ-1500 נקודות.
מישהו יודע מי קונה?

• הוסף לסימניות
אם אתה מזמין דרך סוכן נסיעות תשאל אותו אם הוא מוכן לקנות
הסוכן שלי קנה פעם ממני

• הוסף לסימניות
מכירים מישהו ספציפי שיכול לקנות?
אולי יש איזה סוכן נסיעות (או אשתו) באשכול
וזה מעניין אתכם?
בערך 1500 נקודות, וכל חודש נכנסים לי עוד כמה מאות.

• הוסף לסימניות
כמה מאות בחודש????:eek:
על כמה כסף אתה מקבל כל נקודה?
הכי הרבה שאני מכיר, זה נקודה על כל 190 ש"ח,
יש יותר שווה מזה?

• הוסף לסימניות
כמה מאות בחודש????:eek:
על כמה כסף אתה מקבל כל נקודה?
הכי הרבה שאני מכיר, זה נקודה על כל 190 ש"ח,
יש יותר שווה מזה?
על קניות בדיינרס בחנויות מסוימות כמו מחסני חשמל ועוד כמה זה 1 ל50 ואפילו פחות

• הוסף לסימניות
שימו לב שיש במכירה בעיה הלכתית, למרות שכווווולם עושים את זה

תקנון אל על:

tradingisforbidden.png

מקור: https://www.elal.com/he/FrequentFlyer/Contact-Us/Pages/Regulations-ffc.aspx

אכן לא ניתן למכור אלא לתת לשני להשתמש בנקודות שלך.
ראו גם כאן: https://hamatmidim.wordpress.com/2018/05/19/אתרי-תיווך-לסחר-בנקודות-נוסע-מתמיד-מיי/

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות נקודות במחיר זול יותר
אפשר לצור קשר בפרטי או להשאיר מייל ואצור קשר

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו נקודות למכור לי
0548458942

• הוסף לסימניות
מחפש לקנות כמות גדולה של נקודות באל על יש למישהו ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה