מי יודע מה הוא רוצה ממני

• הוסף לסימניות
הדבר הבא (בצילום) קורא לי כשאני נכנס בדרך כלל לכל מיני אתרים מסויימים, המחשב מרפרש את עצמו,
מה המחשב רוצה ממני,
(YOUR PC RAN INTO A PROBLEM AND NEEDS TO RESTART WERE JUST COLLECTING SOME ERROR INFO AND THEN WA'LL RESTART FOR YOU)
תודה רבה
20180118_133025.jpg

• הוסף לסימניות
המחשב נתקל בבעיה והיה עליו לאתחל את עצמו.
המחשב רק אוסף נתונים על השגיאה (כנראה לצורך שליחה או בדיקה מאוחרת יותר), ומיד יאתחל אותו בשבילך.

זה בתרגום חופשי.

לגוף הבעיה - אתה בטוח שזה רק בכניסה לאתרים מסויימים? לא בשימוש אחר במחשב?

העלה בבקשה צילום מיומן האירועים במחשב

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הדבר הבא (בצילום) קורא לי כשאני נכנס בדרך כלל לכל מיני אתרים מסויימים, המחשב מרפרש את עצמו,
מה המחשב רוצה ממני,
(YOUR PC RAN INTO A PROBLEM AND NEEDS TO RESTART WERE JUST COLLECTING SOME ERROR INFO AND THEN WA'LL RESTART FOR YOU)
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 321585
תוריד את התוכנה הבאה:
https://magicode.me/send-file/file/02c3f96943961cba4d0c066028be94b80f3c2c8b/view
להפעיל ולהעלות צילומסך.

• הוסף לסימניות
המחשב נתקל בבעיה והיה עליו לאתחל את עצמו.
המחשב רק אוסף נתונים על השגיאה (כנראה לצורך שליחה או בדיקה מאוחרת יותר), ומיד יאתחל אותו בשבילך.

זה בתרגום חופשי.

לגוף הבעיה - אתה בטוח שזה רק בכניסה לאתרים מסויימים? לא בשימוש אחר במחשב?

העלה בבקשה צילום מיומן האירועים במחשב
תוריד את התוכנה הבאה:
https://magicode.me/send-file/file/02c3f96943961cba4d0c066028be94b80f3c2c8b/view
להפעיל ולהעלות צילומסך.

זה?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשלב ראשון תעדכן דרייברים של כל הרכיבים. להוריד מאתר היצרן!.

סורי,
איך אני מעדכן דרייברים? ואיפה בדיוק אני מוצא אותם באתר של היצרן?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
איזה מחשב מדובר?
לפתוח את מנהל התקנים ולעבור אחד אחד וללחוץ על עדכון מנהל התקן זה פחות טוב מאתר היצרן? (כלומר, הם עדכון דרך מיקרוסופט יכול להיות יותר בעייתי מעדכון החברה)?

• הוסף לסימניות
כרטיס רשת KILLER E2300 או E2500 ?

• הוסף לסימניות
לפתוח את מנהל התקנים ולעבור אחד אחד וללחוץ על עדכון מנהל התקן זה פחות טוב מאתר היצרן? (כלומר, הם עדכון דרך מיקרוסופט יכול להיות יותר בעייתי מעדכון החברה)?
לא מתקרב. מיקרוסופט זה אוניברסלי. יש הרבה בעיות.
תנסה בעצמך, תן לו להתקין דרייבר של רוב הטאצ'פדים הוא לא יזהה את כל הפונקציות, אפילו לא פונקציות בסיסיות כמו גלילה עם 2 אצבעות וכדו'. ועוד הרבה מאד דוגמאות.

• הוסף לסימניות
לא מתקרב. מיקרוסופט זה אוניברסלי. יש הרבה בעיות.
תנסה בעצמך, תן לו להתקין דרייבר של רוב הטאצ'פדים הוא לא יזהה את כל הפונקציות, אפילו לא פונקציות בסיסיות כמו גלילה עם 2 אצבעות וכדו'. ועוד הרבה מאד דוגמאות.

חברה אתם מדברים עם בור,
רק תגידו לי איפה אני בודק מה הכרטיס רשת שלי, ואיך אני מתקין דרייבר? ומזה הטאצ'פדים והציקוליציקים האלו, אשריכם ישראל.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

אצלי היה סיפור כזה בלוח Z270 GAIMING K3
שיש כרטיס רשת כזה
שאם מתקינים את התוכנה של הכרטיס רשת הכל קורס בפתיחת כרום אם שמים רק את הדרייבר הכל טוב
התוכנת ניהול שלהם על הפנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה