אני מנסה לפתוח את פוטושופ והוא לא נפתח לי
ר רחל אלאלוף משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 21/7/20 הוסף לסימניות #1 אני מנסה לפתוח את פוטושופ והוא לא נפתח לי
ר רחל אלאלוף משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 21/7/20 הוסף לסימניות #2 מצורף תמונת מסך קבצים מצורפים פוטושופ לא נפתח.PNG KB 39.2 · צפיות: 38
B Bestimedia לשעבר- צבעי פסטל :) מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים • 21/7/20 הוסף לסימניות #3 מה מצב הכונן D שלך? אצלי שהוא מלא, הוא לא נותן לפתוח תוכנות...
L Love Yourself משתמש פעיל מוזיקה ונגינה עריכה והפקת סרטים D I G I T A L 21/7/20 הוסף לסימניות #4 החיבור לאינטרנט בסדר?
יחיאל ב. מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי מוזיקה ונגינה יוצרי ai 22/7/20 הוסף לסימניות #5 לא הבנתי, זה לא פוטושופ , זה הקלאוד של אדובי. וכתוב שם שיש בעיה בחיבור לאינטרנט.
L lab משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית מוזיקה ונגינה עימוד ספרים 22/7/20 הוסף לסימניות #6 זה בעיה בחיבור אינטרנט לפעמים זה קשור לסינון לדוגמה אם מתחברים אם נטפרי דרך vpn אז בגרסאות הישנות זה לא מתחבר צריך לדעת במה מדובר
זה בעיה בחיבור אינטרנט לפעמים זה קשור לסינון לדוגמה אם מתחברים אם נטפרי דרך vpn אז בגרסאות הישנות זה לא מתחבר צריך לדעת במה מדובר
הני p מאיירת ספרים, קומיקס ,עיצוב דמותגים ועוד... מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי אוטומציה עסקית יוצרי ai 22/7/20 הוסף לסימניות #7 הי דבורה הסתדרת?
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת