מי יודע מוצרי אלו וורה פוראוור?

• פותח הנושא 450
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהי מכירה את השמפו שלהם?
אני צריכה את זה לשער שלא גדל מספיק וגם לשער דליל,
האם חייבים את הקונדישינר? או שהשמפו לבד טוב?
תודה

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?

• הוסף לסימניות
הייתה משהיא באשכול של מי הדסים-שמצמיח שיער שרשמה שהיא ניסתה את השמפו ועזר.
אני אישית התחלתי בשבוע האחרון להשתמש במרכך שלהם-(בלי השמפו)-והוא מדהים!!.אין דברים כאלה..
שווה כל שקל...
ובשביל להצמיח שיער זה ברור שזה כל מיקרה לגופו לא חייב שאם למשהוא זה כן עזר ולשנייה יכול להיות שלא..לנסות אף פעם לא מפסידים מזה.ולדעתי לא חייב את המרכך ביחד!!בשביל זה.

• הוסף לסימניות
אני כתבתי שם ואני כותבת שוב השתמשתי לבן שלי לפני החלאקה והרגשתי שהתחזק לו השער, כמובן שלכל אחד זה משפיע אחרת כך לפחות היה אצלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 450;892695:
מישהי מכירה את השמפו שלהם?
אני צריכה את זה לשער שלא גדל מספיק וגם לשער דליל,
האם חייבים את הקונדישינר? או שהשמפו לבד טוב?
תודה
תנסי 02-5382332.

היא מוכרת הנ"ל. ובודאי תוכל לעזור לך.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בשמפו כבר חודש וחצי בערך לביתי בת 3 שיש לה ממש קצת שיער רק תלתלים על הראש ובינתיים לצערי עוד לא ראיתי שיפור משמעותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה