מי יודע -מסך דל DELL U2312HM

• הוסף לסימניות
הציעו לי מסך בדגם זה
אולי מישהו יכול לעזור ולומר לי אם הוא מוצלח ומהו המחיר הסיר
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
מומלץ מאד, מנסיון.
תעשי חיפוש בפורום - דיברו כאן על הסדרה הזאת כמה פעמים.

• הוסף לסימניות
זה מסך מומלץ לגרפיקאיות שמיצאות לדפוס והמחיר שלו באזור ה-1200 לדגם של 24 אניץ
ובאזור 800-900 ל-23 אינץ

• הוסף לסימניות
לא יודעת את הדגם, אבל אם את מדברת על המסך שיש לו כניסות של USB, ויכול להתכוונן למעלה למטה לצדדים. ולהפוך את המסך שיהיה לאורך ולא לרוחב-
אנחנו מדברות על אותו מסך
לי יש 23 אינצ', מסך מהמם!!!!
קניתי באייבורי, מחירים מעולים!!! עלה לי משהו כמו 900 ש"ח !!!!!!!!!!!!
יש להם סניפים הכל הארץ, לכי על זה. (כשביררתי על אותו מסך פה בבני ברק, רצו לקחת לי בכמה מאות יותר...)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותו והוא מאוד נח וברור,
מומלץ!!!

אגב, יש כאן משהו שהזמין את המסך מהאינטרנט ויודע מה לגבי אחריות?
תודה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1024046:
לא יודעת את הדגם, אבל אם את מדברת על המסך שיש לו כניסות של USB, ויכול להתכוונן למעלה למטה לצדדים. ולהפוך את המסך שיהיה לאורך ולא לרוחב-
אנחנו מדברות על אותו מסך
לי יש 23 אינצ', מסך מהמם!!!!
קניתי באייבורי, מחירים מעולים!!! עלה לי משהו כמו 900 ש"ח !!!!!!!!!!!!
יש להם סניפים הכל הארץ, לכי על זה. (כשביררתי על אותו מסך פה בבני ברק, רצו לקחת לי בכמה מאות יותר...)
בהצלחה!

זו הבעיה.הזמנתי אצל טכנאי שתמיד אנחנו מתעסקים איתו.המסך מדהים מכל הבחינות,רק שכשהתחלתי לברר מחירים התברר לי שהוא רוצה מחיר מופקע ועוד במזומן.:mad:
פנינו אליו עם נתונים שהוצאנו.והם נמוכים במאות שקלים.מקווה שהוא יוריד את המחיר.תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותו ועוד מסך של חברה אחרת
ממש בלי השוואה
אין כמו dell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלי השוואה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה