מי יודע על תרופת פלא לכוויות אקונומיקה?

• הוסף לסימניות
על קצות האצבעות (הכוויות) - מרוב קרצוף ושפשוף ללא כפפות. מרחתי קרם ידים (ללא הועיל), מופירוסין (שיפור קל) - המצב עגום. קשה לעבוד בעבודות הבית, קשה להקליד, אי אפשר לתפור או לרקום ואפילו לא לחלל בחלילית. הבו עצה מהירה!
תודה!!

• הוסף לסימניות
לא יודע אם יועיל לזה, אבל כללית על כווית קיבלתי במייל פעם:

קבצים מצורפים

• טיפול בכוויות.rar
    KB 45 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
עצה זו אולי מתאימה לכוויות חום (לא בטוח - בהוראות רפואיות לכוויות יש אזהרות נגד מריחת כל מיני חומרים על כוויות, וביניהם ביצים), אבל כנראה לא לחומר כימי.

• הוסף לסימניות
תמרחי עדינול של תינוקות בלילה כמה לילות - יעיל ביותר!!!

• הוסף לסימניות
משפ' קליין מרח' טרפון בבני ברק, מומחים גדולים לכוויות.

יש להם גמ"ח לטיפול בכוויות, מבלי להשאיר צלקות.

נעזרתי בעבר על ידם. טל' 03-5790739

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם! גיליתי תרופת פלא ממש - בעקבות עצותיכם חשבתי למה לא לעשות מה שעושים במקרים של כוויות קטנות; חתכתי ענף של צמח האלוורה ודחפתי את קצות אצבעותי לתוכו למשך שעה ומשהו. המצב השתפר במהירות פלאים ויכלתי להקליד כעת באצבעות הפגועות. (אין לי זמן לחכות אפילו לילה אחד - יש לי המון עבודה).
תודה ותבורכו מן השמים!

• הוסף לסימניות
אני מוכרת מוצרי אלוורה מיוצבים ומרוכזים שעוזרים פלאים במצבים שונים.
יש גם משחה מיוחדת עם אלוורה ופרופוליס - עזרה ראשונה בבית - מיוחדת לכויות, סדקים, פטריות ועוד.
לכל המעוניין יכול ליצור קשר.

• הוסף לסימניות
והאלוורה עוזר לך לחלל בחלילית?
אפילו אם לא ידעת לחלל קודם?
ויהי לפלא...

• הוסף לסימניות
הערת אגב,
נסו לשפשף ולקרצף עם אקנומיקה וסמרטוט, לא יקרה כלום לידיכם.
נסו לשפשף ולקרצף עם אקנומיקה ומברשות, ותשרדו יפה מאד.

השילוב של אקנומיקה יחד עם סקוצ'בריט (נכון עם זה עבדת?) יוצר בקצות האצבעות פגיעות איומה. זה פשוט שילוב החומרים שיחד הורסים את העור, סקוץ' ללא אקנומיקה זה בסדר, אקנומיקה ללא סקוץ' כנ"ל. וביחד מתחילה המסיבה...

לתשומת לב מי שאוהב לנקות עם אקנומיקה אך אינו סובל כפפות.
או אוהב לנקות עם סקוץ' אבל לא משנה לו חומר הניקוי...

• הוסף לסימניות
מי יכול ליגוע בסקוצ'ברייט???
צררררררר..........

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדעה שעדינול לתינוקות מרפא כויות ופצעים באופן יעיל מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;369933:
והאלוורה עוזר לך לחלל בחלילית?
אפילו אם לא ידעת לחלל קודם?
ויהי לפלא...
הייתי צריכה תרופה דחופה לא בשביל החלילית, אבל ציינתי את החלילית להבהיר את מידת הייאוש שלי, שלא יכולתי לעשות כלום ואפילו לא ליהנות מרגעי נופש באמצע המרוץ (אם כבר אי אפשר לעבוד - לפחות ליהנות ממשהו...)

נכתב ע"י mig;369953:
הערת אגב,
נסו לשפשף ולקרצף עם אקנומיקה וסמרטוט, לא יקרה כלום לידיכם.
נסו לשפשף ולקרצף עם אקנומיקה ומברשות, ותשרדו יפה מאד.

השילוב של אקנומיקה יחד עם סקוצ'בריט (נכון עם זה עבדת?נכון!) יוצר בקצות האצבעות פגיעות איומה. זה פשוט שילוב החומרים שיחד הורסים את העור, סקוץ' ללא אקנומיקה זה בסדר, אקנומיקה ללא סקוץ' כנ"ל. וביחד מתחילה המסיבה...כל הכבוד לך! מאין המידע?

לתשומת לב מי שאוהב לנקות עם אקנומיקה אך אינו סובל כפפות.
או אוהב לנקות עם סקוץ' אבל לא משנה לו חומר הניקוי...

הייתי שקועה בעבודה ולא ראיתי את תגובותיכן עד עתה. אז ככה, לסיכום: צמח האלוורה היה טוב בתור עזרה ראשונה להמשך ההכרחי באותו לילה, אבל אחרי 5 שעות של עבודה רצופה המצב היה בוער ממש והאלוורה כבר לא עזרה, אז השתמשתי בעצה של 'הסטודיו' ומרחתי עדינול בנדיבות, ובבוקר השתמשתי בעצה של נעמי ומרחתי וזלין ועטיתי כפפות ולקראת ערב המצב היה נסבל. עוד לילה עם וזלין ושכחתי מהאקונומיקה על ספיחיה. תודה רבה-רבה לכולכם, ואם רוצים לארגן (לא לפני ליל הסדר) אנסמבל חליליות - אני מצטרפת!

• הוסף לסימניות
מנסיון מר במשך שנים,
אני כן אוהבת לנקות בשילוב הנ"ל.
אבל לא אוהבת כפפות.

אבל כבר למדתי להזהר, ונפרדתי מהצמד חמד...

• הוסף לסימניות
תחזיקו בבית שמן ויטמין E , אין כמוהו לשיקום מהיר של עור פגוע. הוא יקר אבל שווה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה