כללי מי יודע שם פונט

• הוסף לסימניות
של רשת החנויות "לחם ארז"?

• הוסף לסימניות
תעלה דוגמא של הלוגו, יעזרו לך.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2252lehem_erze_logo.jpg
    KB 8.5 · צפיות: 7
  • לחם ארז.jpg
    KB 53.5 · צפיות: 9
  • erezlogo_thumb.jpg
    KB 6.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
למה למאפיה אחת יש 3 לוגואים שונים????

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהראשון זה הלוגו הקודם שלהם והאחרון זה הלוגו החדש שלהם שממש עכשיו הם יצאו איתו כחלק מהקונספט החדש של הרשת.

לגבי הלוגו האמצעי ממש אין לי מושג...

חשוב לציין: הרשת אינה כשרה כלל ואף ביקשה היתר בנוגע לחוק מכירת חמץ בפסח!!!

• הוסף לסימניות
התכוונתי לרשאון (האפור), משהו אמר לי שאלו הם שני פונטים שונים

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה פונט "היציאה הבאה" של פונטף.
המליה "לחם" במשקל קל והמילה "ארז" במשקל כבד.

• הוסף לסימניות
או "תמרורים" של מסטרפונט.
ויש באתר העוקץ גרסא חינמית.

• הוסף לסימניות
כבר עמדו על זה חכמנו בפורום והכריעו שהראשון הוא תמרורים של מאסטרפונט

• הוסף לסימניות
זה נראה בול אותו פונט...
יכול להיות שינק יונטף עיצב אותו עבור מאסטרפונט וכשפתח את יונטף הוא מוכר אותו שם בשם היציאה הבאה?

ואחרי בדיקה קלה זה מה שכתוב באתר יונטף על הפונט:
"אות שמקור צורתה באותיות בהן משתמשת מע"צ לשילוט חוץ (דהיינו "תמרורים"). בתהליך העיצוב נעשו שינויים קלים באות בכדי ליצור התאמה טובה יותר ביניהן. הספרות, הסימנים והמשקלים הקל והכבד עוצבו לגמרי מחדש."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה