כללי מי יודע\ת

• הוסף לסימניות
אני צריך לעשות כרטיס על כבוד הזולת, כרטיסי מבצע לכתות בבית ספר
האם מותר להשתמש בתמונות של אסקי או בתמונות של יוני???
אשמח לשמוע ממי שיודע בהקדם!
תודה!

• הוסף לסימניות
תיצור קשר עם יוני דרך האתר שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 100%;759096:
מה לגבי תמונות אסקי<?

אסור, והם מאד מקפידים על זה!
אני אישית רכשתי את התמונות (3 ספרים ו3 דיסקים) בשביל דפי העבודה שאשתי היקרה (מורה בחינוך המיוחד) מכינה.
אפשר להזמין בחנות שנקיס בירושלים ולקבל במשלוח עד הבית מספר הטלפון שלהם 02-5386936, המחיר לא נורא יקר ולפעמים זה אפילו משתלם. :)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מה המחיר?
והאם מותר לי להשתמש ממשהו שקנה<?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 100%;759105:
מה המחיר?
והאם מותר לי להשתמש ממשהו שקנה<?

כשאני קניתי (לפני שנה וחצי) המחיר היה 300 ש"ח לדיסק ו110 ש"ח לספר של התמונות המצורף לכל דיסק (מומלץ בחום!!!) אפשר לקנות כל דיסק וכל ספר בנפרד ואפשר לקנות את כל הערכה דיסקים+ספרים ואז המחיר 1200 ש"ח, משלוח בתוספת של כמה שקלים.
לגבי שימוש ממישהו שכבר קנה צריך לשאול, אולי אפשר לשאול גם בחנות אם אין לך סבלנות להתקשר תנסי לשלוח אליהם מייל לכתובת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ואם זה אפשרי אשמח לעזור משלי.
ושוב, בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה