שכחת לציין שאתה אשם בעוד כמה מכירות סיניות לאחרונה.נכתב ע"י נטיעות;1038905:אני אשם בעניין.
תודה על ההתעניינות.
נכתב ע"י אלי אלימלך;1038993:שכחת לציין שאתה אשם בעוד כמה מכירות סיניות לאחרונה.
נכתב ע"י אלי אלימלך;1038993:יש מקום לפחות ל-50 מכירות סיניות בשנה.
נהניתי מהתעוזה "להתמצא" בשפה הסינית.נכתב ע"י נטיעות;1039262:לִיוּאִינג הוּאוֹדוֹנג
מסינית: הצצה לקמפיין...
נכתב ע"י mig;1039459:נראה לך?
את סף הדלת שלי כבר שנה וחצי זה לא עובר, או עובר כמו שהוא לאשפה.
וכך גם הבנתי פחות או יותר המצב בציבור,
(או שבבתים שבהם ילדים גדולים יותר הם מצליחים להגניב את החוברת ולסחוף את ההורים?)
אגב,
לגבי המכירה הזו ספציפית הבנתי שהקמפיין שליווה אותה היה חזק.
נכתב ע"י gila;1040167:נהניתי מהתעוזה "להתמצא" בשפה הסינית.
רק יש לי שאלה: למה הצטנעת? למה אין קרדיט?
בכלל אני רואה שברוב עלוני הצדקה ומכירות סיניות שאני מקבלת לא מופיע קרדיט שזה בעיני החלק הכי מעניין בכל הקטלוג!!
יש לכך סיבה מיוחדת?
נכתב ע"י נטיעות;1040512:לא יודע לגבי אחרים.
האמת שגם לגבי עצמי אני לא ממש יודע...
אולי בבחינת הסנדלר הולך יחף. ואולי פשוט הסנדלר עמוס מדי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים