מי יודע???

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע מאיפה יש לכל הסרטים של אחרית הימים, שמירת שבת וכדומה את החומר האיכותי שלהם, מאיפה הם מורידים אותו (במיוחד החומרים על ישראל, ירושלים והכותל)?????????????????????????????

• הוסף לסימניות
באמת??? זה חומרים שאי אפשר להשיג לבד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בחצרות קודשינו?

• הוסף לסימניות
הם משתמשים מכל הבא ליד שמסתובב באינטרנט, בהחלט גם מVIMEO ו מVideoblocks
וימאו היא מתחרה ליוטיוב וללא פרסומות, הנה לינק לדף הסרטונים של ערן שטרן בוימאו:
https://vimeo.com/search?q=eran+stern

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י erezh;1831289:
הם משתמשים מכל הבא ליד שמסתובב באינטרנט, בהחלט גם מVIMEO ו מVideoblocks
וימאו היא מתחרה ליוטיוב וללא פרסומות, הנה לינק לדף הסרטונים של ערן שטרן בוימאו:
https://vimeo.com/search?q=eran+stern

אה VIMEO, יש מצב שיפתחו לי את זה בנתיב?

• הוסף לסימניות
את צריכה לשאול, אבל זה שאין שם פרסומות לפני או אחרי או בתוך הסרטונים זה טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;1831567:
אה VIMEO, יש מצב שיפתחו לי את זה בנתיב?

כפי שידוע לי, יוטיוב יותר קל להם לפתוח, אחד אחד, VIMEO לא, אז הם לא פותחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mgv;1831640:
כפי שידוע לי, יוטיוב יותר קל להם לפתוח, אחד אחד, VIMEO לא, אז הם לא פותחים.

נתיב פותחים את יוטיוב?????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה