מי יוכל להוריד לי איזשהו קליפ מיוטיוב שמסביר שימוש בתוכנת פוטוסקייפ למגנטים

• הוסף לסימניות
קראתי את הכותרת שוב ושוב, [בגוף ההודעה לא היה אינפורמציה...]

תוכנת פוטוסקייפ למגנטים? אין כזה דבר.
שימוש בתוכנה עבור מגנטים - בדיוק כמו עבור כל שימוש אחר.

במילים אחרות, מה אתם רוצים לעשות?
התוכנה די קלה וידידותית.

• הוסף לסימניות
תודה על המענה.
תוכנת פוטו סקייפ מיועדת בעיקר לצלמי מגנטים. שם עושים את המסגרות וקובעים את גודל המגנט ומשפרים צבעים זה מה שראיתי אצל צלמים אחרים.. לבד לא הצלחתי לעשות מסגרות ועוד כמה דברים.. וכפי הידוע לי יש ביוטיוב עשרות סרטונים שמסבירים...

• הוסף לסימניות
מוזר, כרגע הוספתי בה מסגרת לחמש תמונות ב12 שניות...
אני בד"כ לא נוגע בתוכנה הזו, אבל בכנות, תפרטו, מה מסובך?

• הוסף לסימניות
איך מוסיפים מסגרת?? יש למטה מדור שנקרא הוסף מסגרת ולא מצליח לראות שמשהו התווסף??

• הוסף לסימניות
הנה הוספתי:
מסגרת.jpg

• הוסף לסימניות
תודה!! רק אני לא פירטתי... אני רוצה לכתוב לדוגמא "מזכרת מבריתה של..." ולהוסיף מסגרת כמו שיש לכל צלם מגנטים.. שזה מסגרות שהוא מוסיף לא מתוך התוכנה אלא מייבא מבחוץ.. זה לא ברור לי איך עושים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה