מי יוכל להמליץ לי מה עדיף מתוך שני המפרטים להלן למחשב נייד?

• הוסף לסימניות
המחשבים לצורך עבודת גרפיקה ועיצוב פנים.

המפרט הראשון:
DELL 5559
זיכרון 12 ג'יגה
דיסק קשיח 2T
מעבד I5

המפרט השני:
TUSHIBA C55
זיכרון - 8 ג'יגה
דיסק קשיח 1T
מעבד I5

• הוסף לסימניות
מה השאלה כאן בכלל (למעט המחיר היקר יותר של הראשון..)
בכל מקרה טושיבה הוא כלי פרמיטיבי, גם עם הביצועים שלו היו טובים באמת.
'דל' חברה בעלת מוניטין שתכנון הכלי הרבה יותר נעים לעבודה, מלבד שבמפרט המצויין, ברור שהוא הרבה יותר חזק.
(שניהם לא החזקים ביותר בשוק, אך כלי חזק ממש יכול לעלות כפול).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירוק עד45;2026226:
מה השאלה כאן בכלל (למעט המחיר היקר יותר של הראשון..)
בכל מקרה טושיבה הוא כלי פרמיטיבי, גם עם הביצועים שלו היו טובים באמת.
'דל' חברה בעלת מוניטין שתכנון הכלי הרבה יותר נעים לעבודה, מלבד שבמפרט המצויין, ברור שהוא הרבה יותר חזק.
(שניהם לא החזקים ביותר בשוק, אך כלי חזק ממש יכול לעלות כפול).
אני מקווה שאתה לא טכנאי מחשבים, שקובע על פי מוניטין של חברה (שאגב לא נכונים בכלל, טושיבה נוסדה בשנת 1875 ודל 100 שנה אח"כ...), אם המחשב הוא טוב או לא.
במקרה, או שלא במקרה, הדגם הזה של דל הוא מהפשוטים שלהם!, ולא בהכרח טוב יותר.
בכל מקרה, אני לא הייתי הולך על מחשב בלי SSD לגרפיקה, ובפרט אם מדובר בנייד.
ניתן להרכיב לבד להוזלת עלויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה