של האזור שמסביב למטבחמצ"ב
לדעתי מה שעמוס פה בתכנית זה ריבוי מסגרות דלתות מעטרות כי בחרתם במטבח בסגנון וינטג שהוא יותר מקושקשמאוד חשוב לי שיהיה מרווח ולא לחנוק את המטבח. ואם אני רוצה מרווח אז יוצא שהשולחן בפתח המטבח.
ולכן הייתי רוצה לשמוע חוות דעתכן בנידון.
ואז איפה אני שמה מקרר, מזווה ובילד אין?לדעתי צפוף לכם מדי בעיניים כשיש שיש משני הצדדים אולי תעשו שיש בקיר של החלון ולצידו ולא בקיר של הפתח והשולחן, כיון שיש לכם מטבח צר יחסית, אבל כל העיצובים שהבאתם מעולים. בהצלחה.
הכיוון הכי טוב הוא, לשים את המקרר במיקום של הפתח, והפתח יהיה לידו.מצרפת גם את המסביב למטבח.
מאוד חשוב לי מטבח מרווח כמה שאפשר, שישים גדולים, מזווה, ובילד אין וכמובן מקום לפינת אוכל
אני מתכוון..עיצוב מטבחים- תוכלי למקד אותי על איזה כוון את מתכוונת למקרר?
הבעיה שאני לא רוצה שהפתח יהיה מהסלון. איך אני יכולה לעשות זאת בלי לשנות?אני מתכוון..
בתכנית מס 6 לקחת את המקרר ולסתום איתו את הפתח של המטבח, להצמיד אותו לקיר הגבוהים. ולעשות פתח למטבח בקיר שפונה לסלון, ליד המקרר.
תשפרי את זה קצת לפי הדרישות שלך.ההדמיות שהעליתי פה הם הדמיות שחברה עשתה אצל הנגר והרבה יותר מגוון מהמעצבת...
מצרפת פה דוגמא שעוד אדריכל הציע תגידו לי מה אתם אומרים?
יש לך דלת כנף למיטבח כמו בציור?ההדמיות שהעליתי פה הם הדמיות שחברה עשתה אצל הנגר והרבה יותר מגוון מהמעצבת...
מצרפת פה דוגמא שעוד אדריכל הציע תגידו לי מה אתם אומרים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים