עזרה מי יכול להוריד את זה לקובץ הורדה??

• הוסף לסימניות
זה חמש שעות!!! ושוקל בערך 4 ג'יגה!
לא מוגזם קצת לבקש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
אם יש את זה למישהו ביוט יוב אני מוכן בשמחה להוריד ולשלוח במייל
אני רואה שאתה נחמד ואדיב..

אז סתם שאלה,
למה אני לא מצליחה להוריד כלום מיוטיוב?

האם צריך לשלם להם דמי מנוי / פר הורדה?
או שזו קומבינה של מומחים?

או שכל אחד יכול להוריד את זה?

אשמח ללמוד ולהחכים.

בתודה לך מראש.

• הוסף לסימניות
אני רואה שאתה נחמד ואדיב..
תודה :)
אז סתם שאלה,
למה אני לא מצליחה להוריד כלום מיוטיוב?

האם צריך לשלם להם דמי מנוי / פר הורדה?
או שזו קומבינה של מומחים?

או שכל אחד יכול להוריד את זה?

אשמח ללמוד ולהחכים.

בתודה לך מראש.
בעיקרון נראה לי שצריך להוריד תוכנה / תוסף להורדה ישירות מיוט יוב

אבל לי יש תוכנה חיצונית מותקנת במחשב להורדת סרטני יוט יוב [ לא זוכר מאיפה יש לי כך שאין לי איך להעביר את זה הלאה ]

• הוסף לסימניות
תודה :)

בעיקרון נראה לי שצריך להוריד תוכנה / תוסף להורדה ישירות מיוט יוב

אבל לי יש תוכנה חיצונית מותקנת במחשב להורדת סרטני יוט יוב [ לא זוכר מאיפה יש לי כך שאין לי איך להעביר את זה הלאה ]
הבנתי.

תודה רבה על השיתוף.
(y)

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שנקראת IDM שמורידה כל קובץ מכל אתר, בעיקרון התוכנה בתשלום ח"פ אבל אפשר להתקין גרסת ניסיון חינם

• הוסף לסימניות
4 גיגה זה לא מעט אבל מי שישלו אינטרנט מהיר קטן עליו

• הוסף לסימניות
כדי להוריד כל קובץ מיוטיוב, יש להוסיף בשורת הכתובת את האותיות ss לפני המילה youtube וזה ירד, ככה:
1680980617328.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה