כללי מי יכול להוריד לי בבקשה

• הוסף לסימניות
את הלוגו מהאתר של פלורשיים
www.florsheim.com
פשוט אני נתיבית

דדי דחוף
תודה

• הוסף לסימניות
הכוונה לזה ? ?

קבצים מצורפים

• logo_ribbon.JPG
    KB 2.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
תאמת שאני לא מכירה את זה אבל מה שהעלת בטוח לא טוב, זה שחור ולא ברור
תודה בכ"א

• הוסף לסימניות
איזה לוגו בדיוק???

• הוסף לסימניות
קיבלתי מהלקוח את האתר הזה והוא אמר ששם יש את הלוגו
אני לא מכירה ןלא יודעת איך זה אמור להיראות
מי שיכול- תפתחו את האתר ותורידו מה שנראה לכם
אלפי תודות, הדחיפות גוברת...

• הוסף לסימניות
צילמתי את המסך שמופיע בקישור, אם תרצו נוכל לשלוח לכם במייל.

יש שם תמונות נשים

• הוסף לסימניות
צילום מסך לא יעזור לי כי זה לא איכותי בכלל

• הוסף לסימניות
לוגו

קחי את התמונה ותצרבי בפוטושופ...
העיקר יש את הלוגו מהאתר, לא?;)

(הייתי בשמחה צורבת, רק שאני לא ליד תוכנות כרגע...)

קבצים מצורפים

• logo.jpg
    KB 40.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה לך!

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לך

קבצים מצורפים

• Untitled-4.jpg
    KB 549.4 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה