מי יכול להוריד לי סרטון תדמית קצר מיוטיוב

• הוסף לסימניות
לא אכפת לי לעשות את זה אבל אין לי מושג איך..

• הוסף לסימניות
אולי עם זה.
פשוט להתקין, וזה נותן הורדה אוטומטית.

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
התקנתי וניסיתי להוריד, אבל הוא מוריד לי דף אינטרנט של יוטיוב שאפשר לצפות בו בקובץ אבל הוא לא מוריד קובץ וידאו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1066913:
התקנתי וניסיתי להוריד, אבל הוא מוריד לי דף אינטרנט של יוטיוב שאפשר לצפות בו בקובץ אבל הוא לא מוריד קובץ וידאו.

תודה בכל אופן על המאמץ.
יש עוד מישהו שיוכל לעזור?

• הוסף לסימניות
אני מבינה שלך זה כבר לא יעזור...:(
אבל אולי על הדרך יהיה מי שיסביר איך עושים את זה כי זה נצרך הרבה פעמים.

• הוסף לסימניות
אחרי שאת מתקינה, בדף של יוטיוב מעל הסרטון יש לחצן של IDM עם אפשרות להורדה!

• הוסף לסימניות
צריך לכבות ולהדליק את המחשב כדי שזה יתעדכן?

• הוסף לסימניות
הנה

הצלחתי - בס"ד!

הקובץ שצירפתי הוא - mp4 אבל לא הצלחתי להעלות אותו לכאן אז שיניתי את הסיומת ל mp3
רק תשני אתזה בחזרה ואני מקווה שזה יעבוד.

אם לא, תני לי אימייל ואשלח לך.

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
אבל משום מה לא נפתח לי.
אצלך זה נפתח?

• הוסף לסימניות
תני לי אימייל - יותר קל

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
להבא, אין צורך בתוכנה.
נכנסים ליוטיוב, מעתיקים את שורת הכתובת, נכנסים ללינק- מדביקים את הכתובת במקום המתאים ומורידים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

האם יש אפשרות להוריד סרטון מיוטיוב בנטפרי ללא צורך בהורדת תוכנה?
אם לא, אשמח לעזרה בהורדת הסרטון והעלאה לכאן כקובץ
מדובר ברצועת מנגינות אינסטרומנטלית, פתוח בנטפרי.
תודה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה