כללי מי יכול להזכיר לי איך מצלמים את המסך?

• הוסף לסימניות
דחוף לי

• הוסף לסימניות
יש כפתור בשם print screen בחלק הימני של המקלדת

• הוסף לסימניות
יש מקש במקלדת שנקרא Print Screen Sys Rq
לוחצים עליו - בפועל לא קורה כלום,
אבל מיד אח"כ נכנסים לצייר או פוטוש' ומבצעים 'הדבק'.
אם לא עובד לך,
תלחצי קודם על המקש שצמוד לו - Scroll Lock - אצלי כך אני עושה, אבל כמדומתני שלא בכל מקלדת זה כך...
מקווה שעזרתי בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה עזרתם לי מאד!!!

• הוסף לסימניות
בווינדוס 7 יש תוכנת לכידה-כלי החיתוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים יעקב;874954:
כך

צפה בקובץ המצורף 142796

לאחמ"כ פתחו וורד או פוטשופ ותעשו פשוט הדבק

אבל הבעיה בזה היא שזה מצלם את כל המסך, ובכלי החיתוך של ווינדוס [מה שכתבתי בהערה למעלה] אפשר ללכוד חתיכה ספציפית לפי בחירה מהמסך ולשמור כתמונה רגילה לחלוטין.

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
עם תוספת של alt זה מצלם את החלון העליון בלבד!

• הוסף לסימניות
תוכנה נחמדה שאני משתמש בזה המון לצילום מסך
faststone campture
להורדה

• הוסף לסימניות
סיכום!

לחצן print screen מצלם את כל המסך (כולל כל הבלגן שעליו)
לחצן print screen + לחצן alt מצלם רק את החלון העליון
בווינדוס 7 בכלי החיתוך (נמצא בעזרים) אפשר לבחור מה לצלם ולשמור במגוון אפשרויות

תודה תודה לכל העוזרים תצליחו!

• הוסף לסימניות
מה שעושים זה פשוט מאוד.
1- Print Screen
2- פותחים את פוטושופ
3- לוחצים על "חדש" "new" ואז אישור בלי לשנות את המידות.
4- עריכה>הדבק. edit>paste
5- חותכים מה שרוצים.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;875142:
מה שעושים זה פשוט מאוד.
1- Print Screen
2- פותחים את פוטושופ
3- לוחצים על "חדש" "new" ואז אישור בלי לשנות את המידות.
4- עריכה>הדבק. edit>paste
5- חותכים מה שרוצים.

בהצלחה רבה

בשביל הציניות---:D:D:D
פעם עליתי למונית, שאל אותי הנהג לאן אתה רוצה להגיע, אמרתי לו לירושלים--בתוך כך הוא עולה על כביש לכיוון חיפה, שאלתי אותו מאי האי, והוא ענה לי-אני נוסע לצפת ומשם אני מגיע לירושלים...:confused::confused:

למה לצלם את כל המסך, לפתוח פוטושופ, להדביק שם,, ומשם לחתוך רק את מה שרוצים---כשיש אופציה של לכידה מדוייקת של המסך וסגירה לקובץ JPG. :eek::eek:

המשך ערב נעים לכולנו.

• הוסף לסימניות
איפה נמצא כלי הלכידה המדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה