כללי מי יכול להמיר לי קובץ לאינדיזיין CS3 ???

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה בהמרת הקובץ המצ"ב מאינדיזיין CS5 ל- CS3

אשמח מאוד אם מישהו יצליח לעשות לי את זה

קבצים מצורפים

• עימוד ספר תהילים.rar
    KB 431.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ניסיתי לפתוח את הקובץ ונהיה לי בלגן או שתעלי אותו לפורום מחדש בקובץ חבילה כולל הגופנים והקישורים או שפשוט (יותר קל) שתמירי את הקובץ לבד ע"י יצוא ל-IDML שזה אומר אינדזיין מארקופ מקווה שתסדרי אם לא תעלי לפורום קובץ חבילה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההיענות המהירה,
עשיתי כבר יצוא ל-IDML אבל זה לא נפתח ב-CS3 רק בגרסה אחת אחורה,

צירפתי כאן פאקג', אשמח אם יהיה מי שיוכל להמיר לי

קבצים מצורפים

• עימוד ספר תהילים Folder.rar
    KB 951.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;917690:
תודה רבה על ההיענות המהירה,
עשיתי כבר יצוא ל-IDML אבל זה לא נפתח ב-CS3 רק בגרסה אחת אחורה,

צירפתי כאן פאקג', אשמח אם יהיה מי שיוכל להמיר לי

נראה לי שצריך בגירסה CS4 להמיר לCS3 ואי אפשר בCS5 להמיר לCS3

• הוסף לסימניות
נכון, וזה מה שאני באמת מבקשת שיעשו לי,
אם יש למישהו אפשרות זו תהיה עזרה גדולה

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?...

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה, אבל כבר בהעברה לCS4 זה שינה את הניקוד
בכל מקרה צרפתי כאן קובץ שמתאים לCS3, מקווה שזה יעזור לך
בהצלחה!!

קבצים מצורפים

• עימוד ספר תהילים.rar
    KB 36.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;918021:
אין לי מושג למה, אבל כבר בהעברה לCS4 זה שינה את הניקוד
בכל מקרה צרפתי כאן קובץ שמתאים לCS3, מקווה שזה יעזור לך
בהצלחה!!

ספירלה, תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה