דרוש מידע מי יכול להמליץ לי על יועץ משכנתאות אמין ומקצועי <בביתר>

• הוסף לסימניות
אני מחפש המלצות על יועץ משכנתאות אמין ומקצועי בביתר
שיודע לעבוד, מדבר בגובה העיניים, ממוקד מטרה, מרוכז בתיק של הלקוח, זמין בטלפונים ועונה לפניות
ובעצם- עובד בשביל הלקוח ב100% ורק בשבילו.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אנחנו בירושלים, (הדירה בצפון)
לקחנו את שלמה- קידום משכנתאות.
היינו מאוד מאוד מרוצים.
השיג לנו הלוואה מאוד טובה עם ריביות מצויינות!! עמד מול העו"ד בכל דבר שהיה צריך, היה חרוץ ויעיל.

052-768-7272

• הוסף לסימניות
אנחנו במודיעין עילית - לקחנו את מירון משכנתאות עובד בכל הארץ...
היה לנו תיק מורכב והוא טיפל בו בחריצות יוצאת דופן גם במחזור וגם המשכנתא החדשה עם כל התנאים שרצינו.
0772302808

• הוסף לסימניות
תודה למי שענה.
אני מחפש דווקא מישהו מביתר שאני אוכל לדבר איתו בארבע עיניים ולא דרך הטלפון.

• הוסף לסימניות
שמעון הולצמן
0504106087
הוא מביתר
הוציא לי לאחרונה משכנתא מעולה
ממליצה כי פשוט מאוד נהנתי לעבוד איתו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיץ

האם לקחת את שמעון הולצמן בסוף?
מחפש המלצה
אני מכיר אותו באופן אישי הוא מאוד מאוד נחמד ועובד פצצה שמעתי מהרבה לקוחות שלו שמאוד מאוד מרוצים ממנו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה