התייעצות מי יכול להמליץ לי על מכונת כביסה איכותית וטובה?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, לאחר שיטוט כאן באתר התוודענו לכך שישנם מכונות כביסה שמורידות כתמי ילדים מהבגדים , מבלי לשפשף בחמרי ניקוי (!)
ובעקבות זאת שיש לנו מכונת כביסה שממש קורעת תבגדים והריח בבגדים יוצא מאוד לא נעים ושלא נתחיל לדבר על כתמים (למרות שהיא מפירמה מוכרת ובסה"כ בת שנתיים ) - הוחלט בביתנו להחליפה בחדשה.

משיטוט כאן בתגובות ראיתי שמכונת כביסה טובה היא לא באמת בגלל החברה, כי בכל חברה יש דגמים טובים יותר וטובים פחות, לכן נשמח ממש גם בשבילנו וגם בשביל שאר הציבור לכל אחד שיש לו מכונה טובה שיציין את החברה ואת הדגם הספציפי שלו , כמה זמן משתמש ואם אפשר בכמה קנה
ולמרות שהבקשה אולי מוגזמת אבל זה יהיה לתועלת ענקית וחסד לכל מי שירצה לרכוש וימנע ממנו עגמת נפש

תודה לכל מי שעוזר , ובהצלחה בכביסה :)

• הוסף לסימניות
מילה נחשבת למכונת כביסה הטובה ביותר.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לנ"ל
ממש לא מזמן קניתי ב"ה מכונה חדשה ואני לאחר מחקר מעמיק ויסודי
ההמלצות שקיבלתי ואנשי מקצוע מומחים היא 'מילה' - בפער
גם המחיר בפער...
אבל בשביל כביסה נורמלית שווה להשקיע.
מאמינה שגם מבינת איכות וחיים היא עמידה יותר.
אז הלכתי עליה. מרוצה מאוד!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לנ"ל
ממש לא מזמן קניתי ב"ה מכונה חדשה ואני לאחר מחקר מעמיק ויסודי
ההמלצות שקיבלתי ואנשי מקצוע מומחים היא 'מילה' - בפער
גם המחיר בפער...
אבל בשביל כביסה נורמלית שווה להשקיע.
מאמינה שגם מבינת איכות וחיים היא עמידה יותר.
אז הלכתי עליה. מרוצה מאוד!
דגם?

• הוסף לסימניות
האמת שלי יש מכונה סטנדרטית של בוש
וגיליתי ש:
כביסה עם כתמים=מכונה מלאה מידי
בגדים נקרעים=סחיטה חזקה מידי

מאז אני תמיד שמה על 800 וכמות של מקסימום 3/4 מכונה
וגם בעבר הייתי שמה על חום גבוה יותר כביסה מלוכלכת וזה באמת הוריד כתמים אבל גרם לבלאי מהיר של בגדים ולכן עברתי לכבס רק על 30 מעלות ואם יש כתמים אני שמה אוקסיג'ן ודומיו, למכונה, ואז לתלייה ולא למייבש. (גם אם מהמכונה זה יוצא עם קצת כתמים זה יורד אחרי ייבוש בשמש)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אנחנו משתמשים שנים רבות במכונות של בוש, במגוון דגמים, ומרוצים בהחלט. לאחרונה רכשנו בוש 10 ק"ג, ב-3500 ש"ח, וב"ה לעת עתה היא נראית מכונה מעולה.

• הוסף לסימניות
בבוש, יש שני סוגים, יש את הדגמים הגרמניים, שאנשים מאוד מרוצים מהמם והם במחיר בהתאם
ויש את הפולניים, שהם פחות מוצלחים, פחות מנקים ויותר זולים, שימו לב לדגם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה